Няма по-публично място от пленарна зала и тук трябва да

...
Няма по-публично място от пленарна зала и тук трябва да
Коментари Харесай

И Възраждане оттеглят кандидатурата на Петър Петров


Няма по-публично място от пленарна зала и тук би трябвало да върви разговора за избор на ръководител на Народното събрание.

Това съобщи водачът на " " по време на следващите диспути за избор на ръководител на Народното събрание. 

" Разделителните линии в българското общество са огромни. Тук очевидно има някакви опити за реализиране на съгласие, само че единствено на думи. Ние предложихме за ръководител на Народното събрание да се излъчат лица и претенденти, които да не провокират мнението - този не. Ние ще защитим това наше предложение. Ние от " " считаме, че ръководителят на Народно събрание няма да е панацея за всички болки и болежки. Той просто ще даде опция да работим и да се опитаме да решим проблемите на хората. Ако това не стане, отиваме на избори и в това няма нищо неприятно. Вижда се, че има някакъв опит за по-нормално говорене, само че в случай че не успеем да се разберем, би трябвало да приключим тази мъка и да отиваме на нови избори. Трябва ясно да заявим това ", добави той. 

" Вчера Политическа партия отдръпнаха кандидатурата на Никола Минчев. Днес това направиха и ГЕРБ. Ние също отдръпваме кандидатурата на Петър Петров, тъй като той е политическа фигура. В нашата група имаме задоволително добре готови адвокати и когато пристигна времето за номинации, ще предложим един от тях, който не е бил от толкоз дълго време в политиката ", разкри Костадинов. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР