Няма финансови загуби в отчетите на общинските търговски дружества в

...
Няма финансови загуби в отчетите на общинските търговски дружества в
Коментари Харесай

Общинските търговски дружества и лечебните заведения в София нямат загуби през 2019 година

Няма финансови загуби в докладите на общинските търговски сдружения в София и лечебните заведения през предходната година. Това регистрира зам.-кметът по финанси и опазване на здравето Дончо Барбалов. Заради направените вложения в нова инсталация и поправки, общинските лечебни заведения са осъществили облага, както и Центърът за градска подвижност.

"Запазват се обичайно пазарите с положителни финансови резултати, с облаги, с доста вложения. Транспортните сдружения се показват добре. Центърът за градска подвижност е на дребна облага, само че въпреки всичко на облага. Останалите транспортни сдружения също стоят устойчиво от позиция на повишение качеството на услугите, доставка на нова техника. В лечебните заведения многопрофилните лечебни заведения са с доста положителни финансови резултати. При ДКЦ-тата към този момент зависи от съответната среда, конкурентна, от изискванията, при които работят ", изясни Барбалов.

Според него се вижда, че политиката на общината от последните години за вложения, за поправки, за закупуване на техника, дава своите резултати и като цяло имаме едно усъвършенстване в региона на лечебните заведения.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР