Няколко грантови медии са пуснали опорката "Който и да спечели

...
Няколко грантови медии са пуснали опорката "Който и да спечели
Коментари Харесай

Ирина Зикидис: Дупе да ви е яко! Победа на Байдън - България става "фронтова държава"

Няколко грантови медии са пуснали опорката "Който и да завоюва изборите в Съединени американски щати, за България нищо няма да се промени ". Ще се промени и още по какъв начин.

Такъв коментар направи Ирина Зикидис във фейсбук по отношение на президентските избори в Съединени американски щати.

Ето какво написа още интернационалната анализаторка:

Байдън към този момент съобщи, че за демократите Русия е зложелател номер едно, а борбата с Кремъл на непознат терен ще бъде гръбнакът на бъдещата му външна политика.

Ако той завоюва изборите, кордонът на Пилсудски се засилва мигновено, и България още веднъж се трансформира във "фронтова страна " - както ни назова една дама от демократическата партия на Съединени американски щати през 2015.

За значително непознати и български публицисти, специалисти и инфлуенсъри това е отлична вест де - помним златните времена на добре платена нервност сред 2013 и 2016.

Реално, огромният "грях " на Тръмп е един - неналичието на горещи войни и ескалация във външната му политика. Войните, които той води, са търговски, а всеки демократ ще ви каже, че стопанска система се оправя най-лесно посредством "износ на народна власт ". Въобще, помнете ми думата - огромно демократизиране ще падне.

Тва Сирия, тва Близкия Изток, тва Украйна, тва Беларус, тва Нагорни Карабах - няма да остане недемократизирано местенце.

Всичко ще заблести от народна власт - тъкмо като Косово и Либия, където няколко години след демократизирането, едното е "инкубатор за джихадисти "и съдят президента му за закононарушения против човечеството, а в другото към този момент публично има пазар за пласиране на плебеи.

Дупе да ви е крепко, в случай че сте някой елементарен Ганьо, който желае единствено да живее обикновено и да изучи децата си.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР