Някои вещи носят лош късмет и привличат нещастието в живота

...
Някои вещи носят лош късмет и привличат нещастието в живота
Коментари Харесай

Не подарявайте тези 5 неща, носят лош късмет

Някои движимости носят неприятен шанс и притеглят нещастието в живота ни. Според езотериците никога не би трябвало да ги подарявате и да ги приемате като подарък. Ето кои са тези предмети:

Ножове, ножици и други предмети с остри ръбове

Това са движимости, които би трябвало да си купите сами. Смята се, че те натрупват доста отрицателна сила. Единственият метод да избегнете проблеми е да откупите подаръка си даже и със алегорична сума.

Часовник

Според езотериците, в случай че мъж подари часовник на жена си, те скоро ще се разведат. Този подарък не би трябвало да се прави и сред другари - те ще стартират да се карат и скоро другарството им ще завърши, написа iwoman.bg.

Портфейл

Смята се, че приемайки нов, само че празен портфейл като подарък, човек рискува да загуби шанса си с парите. Затова би трябвало да поставите монета или хартиена банкнота в портмонето, преди да го подарите.

Перли

Този подарък може да притегли злощастие, загуба и болест. Особено в случай че перлите се подаряват на жена. Мъниста или обеци с перли бързо ще я доведат до самотност и безпаричен живот.

Огледало

По-добре е да купите този тайнствен предмет за себе си, в случай че е належащо. Огледало, дарено от прочут, може да ви лиши от хубостта, здравето и финансовото благоденствие. Не приемайте като подарък и предмети, които имат огледални фрагменти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР