Някои сънуват цветно и по много, други – рядко, а

...
Някои сънуват цветно и по много, други – рядко, а
Коментари Харесай

Не пренебрегвайте тези знаци от сънищата си

Някои сънуват цветно и по доста, други – рядко, а трети единствено в черно-бяло. Някои от нас помнят всеки подробност от „ нощните си прекарвания “, други – единствено обособени частици, които мъчно биха могли да свържат в история, написа Флагман.

Още от Древността хората са се опитвали да разгадават смисъла на сънищата. В античен Египет и Елада да вземем за пример, сънуването се е разглеждало като свръхестествена връзка или средство за божествена интервенция, чието известие може да бъде разгадано само от този, който има специфични сили.

Оказва се, че лицата, които виждаме насън сигурно са на хора, които сме срещали и онлайн, без значение дали ги помним или не. Те могат да са всеки – продавачка, от която сме си купили пакетче дъвки преди 3 години, инцидентен пасажер в метрото на път за работа, минувач, който в детството ни е попитал на улица, която търси и така нататък

Сънищата показват епизоди от нашия живот, които могат да бъдат оценени по милиони способи. Сънят е този, който може да разбере същинското прочувствено положение на индивида. Тревожността или щастието могат да трансформират метода, по който спим. И единствено от нас зависи да ги осъзнаем.

Ето и 10 признака, които не би трябвало да подценяваме, в случай че ги забележим в сънищата си:

1. Вода
Когато сънуваме вода, това най-често отразява прочувственото положение на мозъка ни. Водата значи непорочност. Да сънувате вода е огромен знак. Този сън най-често значи ново начало, защото водата измива всичко.

2. Пари
Сънищата, свързани с пари, най-често отразяват нашия шанс и това по какъв начин възприемаме себе си. Ако сънуваме, че печелим от лотарията, това би могло да значи смяна в метода ни на живот, до момента в който, в случай че сънуваме, че даваме пари, това може би значи, че се опасяваме от загуба. Най-често, когато сънуваме пари, то този сън се отнася до персоналното ни разбиране на благосъстоянието и благоденствието в живота ни.

3. Къща
Сънищата, в които сънуваме къщи, символизират другите аспекти на личността. В взаимозависимост от типа на къщата, има разнообразни интерпретации, само че най-често те значат избавление и комфорт. Таваните символизират заровени мемоари, а мазетата – подсъзнателна вътрешен глас.

4. Изневяра
Изневярата на сън значи потиснати или неизразени полови стремежи и пориви. Тези сънища постоянно значат боязън от занемаряване, само че и проблематични персонални връзки с околните.

5. Бременност
Сънищата, свързани с бременност, символизират напредък и развиване. Те може да ви насочват към нови планове.

6. Пожар
Сънищата за пожари могат да имат няколко смисли според от подтекста на съня. Ако забележим огън на разстояние, то това символизира желанието ни за смяна. Ако обаче огънят е близо, то това значи, че се замесваме в рискови действия. Ако пък сънуваме, че палим огън, това символизира яд, който сме потиснали.

7. Зъби
Сънищата за зъби в реалност са доста чести. Ваденето на зъб, да вземем за пример, значи, че тежките интервали в живота ни са към края си. Ако сънуваме прогнил зъб, това значи, че крием надълбоко в себе си боязън и паники. Падането на зъб не всеки пък значи гибел. Сънищата с падащи зъби могат да значат и липса на реципрочност в една връзка, боязън от загуба или скрити неистини.

8. Голота
Голите сънища също са постоянно срещани. Те най-често символизират страха ни да не се изложим. Ако в сънят ни някой е гол, това предсказва извънбрачна връзка, а може би и загуба на почитание.

9. Летене
Сънищата, свързани с хвърчене, символизират постигането на упоритостите ни. Накъде отиваме? Как се оправяме? Имаме ли проблеми в живота? Най-често, когато сънуваме, че летим, това значи, че имаме воля да реализираме фантазиите си и да бъдем свободни.

10. Смърт
Сънищата, в които някой умира, символизират завършек на нещо. Може да значи и тежък удар по егото, а също и стрес и яд в действителния живот. Не забравяйте, че гибелта на една концепция, разрешава раждането на нова.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР