Някои са сигурни, че за да не скриете сивата коса,

...
Някои са сигурни, че за да не скриете сивата коса,
Коментари Харесай

От домакиня до модел: Каролин Лабушер доказва, че животът след 50 тепърва започва

Някои са сигурни, че с цел да не скриете сивата коса, е нужна огромна храброст и самочувствие. Въпреки това има дами, които потвърждават, че сивата коса е по-скоро хубав аксесоар, който придава безукорен сексапил на всяка жена. И днешната героиня може да удостовери това със личния си образец.

Каролин Лабушер не беше в действителност щастлива

Каролайн Лабушер е родена в Лондон. Като дете татко й я изоставя, заради което момичето се съмнява в себе си. Майката на 2 деца под 30 години не осъзнаваше цената и привлекателността си. Тя се пребори с признаците на стареене, като боядиса косата си, която към този момент беше почнала да побелява.

В едно изявление Лабушер разсъждава: „ Не се гледах доста в огледалото. Не мисля, че в миналото съм се чувствала красива, даже в деня на сватбата си. Когато бях млад, в случай че видя, че някой ме снима, постоянно отвръщах. Никога не съм се чувствала толкоз красива, както в този момент. ”

Плановете й за живота бяха напълно всемирски. Както тя сподели в изявление: „ Не харесвах учебно заведение и на 16 го напуснах. Взех курс по готварство в Le Cordon Bleu и курс по шиене. Нямах никакви проекти за кариера, просто желаех да пътувам, да се оженя и да имам семейство. ”

Един случай безусловно промени живота на една жена изцяло.

 Изглеждаше, че неналичието на вяра и самочувствие ще преследва Лабушер през целия й живот, само че внезапно дамата получи опция да огледа на себе си с други очи.

През ноември 2017 година щерка й Амелия, която работеше като модел, сподели, че шефът й търси модел с побеляла коса. „ Не бях модел, само че бях с побеляла коса “, спомня си Лабушер.

Сега, години след този благополучен случай, фотосите на Лабушер се разгласяват в английския Vogue.

Сивата коса се трансформира в нейния първокласен аксесоар.

Когато Лабушер беше на 40, тя смяташе външния си тип за естествен и се опитваше да се бори с остаряването. Жената боядиса сивата коса, употребява рекламирани кремове срещу стареене, направи процедури за лице, инжектира ботокс и филъри.

Но през 2017 година, откакто се възползва от опцията да стане модел, Каролайн най-сетне се одобри. Тя сподели: „ Не желаех да наподобявам остаряла. Но в този момент съм доста по-уверен и по-смел, в сравнение с 20 и 30 години. Ходя самичък на събития и споделям „ да “ на съвсем всичко. “

Тя добави: „ Мисля, че мъжете към момента избират по-млади дами. Привличам вниманието и множеството е позитивно, само че не ме наричайте остарял. ” В друго изявление Лабушер разказва естествената си хубост по следния метод: „ Вярвам, че с възрастта започнах да наподобявам по-добре. По някаква причина побеляването ми дава убеденост. ”

Сега Лабушер се радва на живота и дава на дамите потребни препоръки.

В биографията си в обществените мрежи Лабушер написа: „ Винаги съм се страхувала да покажа същинската си аз и на 58 години най-сетне го разбрах “. Тя се гордее с побелялата си коса и не стопира да учудва хората с появяването си на фотоси за известни списания.

Тя и брачният партньор й Дейвид са минали през доста компликации дружно, само че в този момент живеят в Дубай и се любуват на живота пълноценно. Моделът живее в сегашния миг и не крои грандиозни проекти за бъдещето.

Лабушер акцентира, че е значимо да намерите в действителност добър козметик и да употребявате артикули, съдържащи ретинол. Тя е срещу непрекъснатото носене на декоративна козметика и счита, че ежедневният грим е същинският зложелател на младостта.

Каролайн рядко допира кожата си и не яде доста захар. Освен това тя мощно предлага на всички дами да водят деен метод на живот и да обичат себе си.

Имате ли сива коса? Как се чувстваш, когато осъзнаеш, че порастваш?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР