Някои хора могат да направят много, когато става въпрос за

...
Някои хора могат да направят много, когато става въпрос за
Коментари Харесай

Необичайни хранителни комбинации за отслабване

Някои хора могат да създадат доста, когато става въпрос за загуба на тегло. Те са подготвени да опитат всичко. Така че тази публикация е за тези хора, които се пробват интензивно да отслабнат и евентуално не могат да го създадат. Това са просто осем комбинации от храни, които би трябвало да извършите този път.

Диета с ниско наличие на въглехидрати и високо наличие на протеини е това, което всички ни споделят да следваме, само че има някои странни комбинации от храни, които могат да ви оказват помощ да отслабнете.

Яйца и чушки

Яйцата са богати на протеини, а чушката е богата на витамин С. Едното ускорява метаболизма ви, а другото понижава непотребните мазнини в тялото ви и покачва имунитета. Тази композиция постоянно се предлага от специалисти за намаляване.

Царевица и фасул

 Боб за намаляване Снимка: Илиана Първанова

Царевицата е богата на друг тип въглехидрати, който забавя храносмилането. Бавното храносмилане значи, че ще ядете идващото си хранене по-късно и в по-малко количество. Бобът е богат на фибри храна и това ви прави сити за по-дълго време и ви защищава от преяждане. Поръсете черен пипер върху тази композиция, с цел да ускорите метаболизма си.

Бадеми и шамфъстък

Това е композиция, която би трябвало да опитате, в случай че мислите за загуба на тегло. Според изследване потреблението на бадеми и шамфъстък дружно оказва помощ на вашата стратегия за намаляване. Но потреблението на повече от шепа ядки дневно не е добра концепция. Ядките са заредени с калории. Хапнете шепа ядки, преди да отидете на фитнес. Те освен ще ви дадат сила, само че и ще засилят метаболизма ви.

Диня и ябълки

Не знаем до каква степен е правилно, че една ябълка дневно държи доктора надалеч, само че това, което знаем е, че ябълките, когато се ядат дружно с любеница, сигурно могат да предпазят от струпване на мазнините. Динята усъвършенства липидния ви профил и понижава натрупването на мазнини. Ябълката също по този начин понижава висцералните мазнини в тялото. Взети дружно, те работят за понижаване на мазнините супербързо.

Банан и спанак

 Смути за намаляване

Бананът работи като чудесна закуска сред храненията, само че потреблението на банан преди подготовка също ви обезпечава сила. Тежък плод като банан с нискокалоричен зарзават като спанак се споделя, че е чудесна композиция за намаляване. Спанакът ви оказва помощ да изгаряте повече мазнини.

Овесени ядки с горски плодове

Овесените ядки са здравословна (обикновена и без вкус) алтернатива за закуска. Те управляват глада на човек, защото са богати на фибри. Химикалите в горските плодове подкрепят загубата на тегло и предотвратяват образуването на мазнини в тялото.

Кисело мляко и канела

 Мляко и канела за намаляване

Киселото мляко сигурно се предлага на хора, които желаят да отслабнат. Но можете да извършите тази купа кисело мляко по-ефективна, като добавите канела към нея. Канелата оказва помощ да се понижи количеството складирани мазнини в тялото ви. Също по този начин е богата на антиоксиданти, които предотвратяват увреждането от свободните радикали и преждевременното стареене.

Черен шоколад с горски плодове и орехи

Смятаме, че в случай че сме на проект за намаляване, не можем да ядем десерт. Но какво ще стане, в случай че консумирането на мрачен шоколад в действителност може да ви помогне да отслабнете. Шоколадът с най-малко 70% какао е цялостен с противовъзпалителни свойства и антиоксиданти. Какаото също има флаваноли, които ви защищават от наддаване на тегло, се споделя в изследване, оповестено в Journal BMJ. За да удвоите антиоксидантите, можете да добавите горски плодове към тъмния шоколад. Орехите са богати на полиненаситени мазнини, които ускоряват метаболизма и понижават натрупването на мазнини.

Вижте още умни оферти за тънка талия измежду нашите:

- диетични рецепти;

- диетични палачинки;

- диетични смутита.

Хранете се вкусно и здравословно и се радвайте на положително здраве, с което да посрещате провокациите на деня.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР