Някогашната фея на любовта Наталия Симеонова от години води неравна

...
Някогашната фея на любовта Наталия Симеонова от години води неравна
Коментари Харесай

Наталия Симеонова хапва за двама

Някогашната самодива на любовта Наталия Симеонова от години води неравна борба с килограмите. Блондинката от дълго време е заковала кантара на цифрата 100, само че апетитът й е по-силен от суетата, убедиха се папараците на Уикенд.

Наталия се храни за двама и е способна с едно сядане на масата да преполови половин самун. Към въглехидратната бомба прибавя пържолка, порция калорични пържени картофки, салата и каквото друго има. Едрогабаритната русокоска полива всичко с бяло вино. Преди няколко дни някогашната брачна половинка на Денис Ризов си чукна среща с чужд мъж. И до момента в който някогашният фронтмен на рок група „ Ахат “ и сегашен тв продуцент кара поръчкови коли единствено S класа, Наталия дойде на срещата със остаряло черно „ Порше Кайен “ за към 8000 лева На предната седалка до Симеонова се возеше нейната 21-годишна дъщеря Виктория.

Наталия паркира в пресечка на ул. „ Раковска “ и двете се насочиха към скътан ресторант, където към този момент ги очакваше мъж на междинна възраст. Той бе избрал за срещата им най-крайната маса в заведението, където да могат да побъбрят и похапнат на мира. Тримата си поръчаха изобилен обяд. Наталия похапваше с забележим вкус и лакомо поглъщаше хапките храна, без да се тормози, че погълнатото й донесе хиляди калории. След към час тримата напуснаха ресторанта. Наталия разцелува за сбогом своя другар, а Виктория хладно му подаде ръка. След като се сбогуваха, майка и щерка се метнаха на поршето и отпрашиха към дома си в Панчарево.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР