Някога питали ли сте се защо умните, красивите и успешните

...
Някога питали ли сте се защо умните, красивите и успешните
Коментари Харесай

Защо жените си падат по лоши момчета

Някога питали ли сте се за какво умните, красивите и сполучливите дами избират за свои сътрудници мъжете, които са садисти, нарциси и тирани?

Все отново към тях има толкоз доста положителни и честни мъже, само че все пак те биват привлечени от сътрудници, които надалеч не могат да се нарекат идеалната половинка.

Защо дамите постоянно избират прочувствено незрелите мъже или другояче казано за какво дамите си падат по неприятни момчета?

- Неумението на слабия пол да отличи харизматичния сътрудник от душевен нестабилния;

- Навика на дамите да възприемат експанзията като индикатор за мощ и безопасност;

- Търсенето на аржентински пристрастености в подмяна на същинска, само че спокойна любов;

- Неумението да ценят същински благите жестовете и отношение, защото сходно държание е било норма в тяхното семейство;

- Ниска самокритика (жената не има вяра, че заслужава повече);

- Надеждата, че въпреки всичко мъжът до нея ще се промени.

Понякога, в случай че са забъркани деца, дамата е подвластна от неприятното момче до себе си освен прочувствено, само че и финансово.

 Жените харесват неприятни момчета

Другото доста значимо е това, че тези мъже са отлични манипулатори и могат да създадат по този начин, че даже те да са отговорни, могат да трансферират възприятието на виновност върху дамата.

Помнете, че колкото повече страсти и сили влагате в една очевидно неперспективна връзка, то толкоз повече се заплитате в нея и по-късно ще ви е доста мъчно да прекратите тези връзки.

Дори и да имате деца, това не е причина да търпите неприятното отношение към себе си и децата ви да привикват с този модел на държание, приемайки го за норма.

Много по-добре е сами да отглеждате децата си, само че да им дадете положително образование.

В началото, неприятните момчета могат да ви се костват доста комплицирани персони. Тогава дамата стартира да приема прочувствената неустойчивост за харизма.

Започва да ви се коства, че този сътрудник може да ви отбрани от всички неприятности в живота, да ви подари по този начин мечтаното възприятие на сигурност.

 Защо дамите биват привлечени от неприятни момчета

Проблемът в тази ситуация е това, че си слагате розовите очила, трансформирайки отрицателните страни на мъжа до вас в плюсове.

Другата най-често срещаната причина дамите да си падат по неприятни момчета е това, че те търсят драма и пристрастеност в връзките си.

Тези дами избират фамилните кавги и драмата за сметка на романтиката. И тираните съумяват да подарят това чувство на жертвата си.

В един миг тези връзки към този момент минават на друга фаза, а точно токсичната любовна връзка, от която към този момент е доста мъчно да се избягате, в случай че не ви оказват помощ вашите близки. Това се трансформира в същинска взаимозависимост.

Важно е да цените себе и да помните, че вие заслужавате нещо доста повече от сходни връзки, в които вие сте просто жертва.

Именно по тази причина, в случай че усетите сходно държание на мъжа до вас, то би трябвало да прекъснете всякаква връзка с него, а не да се надявате на вятъра, че той ще се промени и ще стартира да ви носи на ръце.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР