Някога Бритни Спиърс бе очарователна тийнейджърка с големи мечти и

...
Някога Бритни Спиърс бе очарователна тийнейджърка с големи мечти и
Коментари Харесай

Феновете на Бритни Спиърс са ужасени - снимките ѝ крещят Помощ!

Някога Бритни Спиърс бе очарователна тийнейджърка с огромни фантазии и ярко бъдеще. Тя беше кумир на всички девойки по света. Нищо не издаваше в какво ще се трансформира един ден и по какъв начин животът ѝ ще се срине единствено в границите на няколко години.

Всичко стартира, като претърпя тежка разлъка с бащата на децата си и даже загуби родителските си права, а по-късно влезе в психиатрия и попадна напълно в ръцете на татко си, който публично стана неин "попечител ". Той имаше ръка над цялото имущество на Бритни и над всичките ѝ финанси. След дълга, няколкогодишна битка обаче, Спиърс съумя да се пребори за свободата си и през днешния ден даже е бременна с третото си дете. Предстои и да се омъжи за младото си гадже Сам Асгари.

И въпреки през днешния ден всичко да наподобява розово и умерено към Бритни, наличието което разгласява в обществените мрежи, е просто ужасяващо. Феновете на попзвездата са извънредно разтревожени, изключително след последните ѝ изявления в Инстаграм, които съгласно мнозина напряко крещят "Помощ! ".

Само за последните 16 часа бременната Бритни е споделила над 10 фотоси, на които театралничи чисто гола и които можете да видите

" target= "_blank ">ТУК. Кадрите са освен скандални, защото на тях тя не е покрила нито един сантиметър от тялото си, само че даже и погледът ѝ издава, че към момента нищо в живота ѝ не е наред. Още един много любопитен факт е, че фотосите са съвсем идентични, като тя застава в една и съща поза, а какво е предизвикало да показа безусловно един и същи кадър повече от 10 пъти в границите на няколко часа, не е известно.

Феновете на Бритни са мощно разтревожени за психологичното ѝ здраве, като огромна част от мненията гласят:

"Това момиче е болно. Направо плаче за помощ ", "Явно попечителството е било наложено с основателна причина ", "Ако мъжът ти те почиташе, в никакъв случай нямаше да допусне да направиш и половината от всичко това ".

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР