Някак неудобно е, но се оказва, че основният политически противник

...
Някак неудобно е, но се оказва, че основният политически противник
Коментари Харесай

Иво Мирчев: Оказва, че основният политически противник на Борисов е не Слави, не Доган, не Корнелия, ами Христо

" Някак неловко е, само че се оказва, че главният политически съперник на Бойко Борисов е… Христо Иванов. Не Слави, не Доган (на теория), не Корнелия, ами… Христо. Втори ден Борисов се обръща в нелепите си живи включвания единствено към Христо Иванов ".

Това написа през вчерашния ден във Фейсбук депутатът от " Демократична България " Ивайло Мирчев.

" Според повелителя на пачките и кюлчетата в чекмеджета за всичко е виновен Христо Иванов и " Да, България ". Е, всички знаем, че Бойко полиглот може и да не е, само че пък топ артист е. Върти, суче, за 2 дни загатна към 20 пъти Христо Иванов.

Днес и аз имах скромната чест да вляза в устата на бившето премиерско великолепие: " И Мирчев - това ли е новото? Баща му някогашен функционер в Българска комунистическа партия ".

Е, това от устата на някогашен функционер на Българска комунистическа партия, държащ в управлението си дузина все такива някогашни функционери на Българска комунистическа партия като Фандъкова звучи необичайно ", написа още Мирчев.

" Аз за разлика от Борисов не съм бил член на Българска комунистическа партия, нито защита на Тодор Живков. И по този начин - като прокараме лустрацията, такива като ББ няма да имат късмет да въздействат върху съдбините на България ", безапелационен е депутатът.

" Знаем за какво Борисов нападна Христо и " Демократична България ". Старият шмекер е наясно, че това не е Реформаторски блок и този път сделки няма да има, а ще се съблюдава законът и всеки ще се наложи да си поеме отговорността за това, което е правил. Той също! ", написа още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР