Някъде между любимия ни тренчкот в бежово и елегантните обемни

...
Някъде между любимия ни тренчкот в бежово и елегантните обемни
Коментари Харесай

10 есенни якета и една тенденция, която се завръща всяка година

Някъде сред обичания ни тренчкот в бежово и елегантните обемни блейзъри място измежду трендовете още веднъж си проправя практичната, само че пък не по-малко модерно парка. Онова фино яке, което обаче е извънредно уместно за дъжд и вятър, което можем да комбинираме както с по-елегантни облекла, по този начин и с по-спортни.

Точно като тренчкота, заимстван от милитъри дрешника, парката също има забавна история, само че в модата стартира да се откроява през 60-те години на предишния век. Оттогава това е една от облеклата, с коитo свързваме точно непостоянната есен, която не стопира да ни изненaдва както с доста слънце, по този начин и с непредвиден дъжд. Видяхме разнообразни дизайнерски тълкования и на стилния подиум, като за пролет/лято 2023, да вземем за пример, Стела Маккартни си го показва в най-чистия му тип. JW Anderson, правилен на репутацията си, изтупва праха от обичайните, използвайки XXL ръкави, за Loewe. Докато при Hermès парката се връща към основите си и играе значима в спортното облекло.
 Риши Сунак ще е новият министър председател на Англия 24 окт 2022 | В оповестено свое изказване, Пени Мордонт, която бе главен кандидат и съперник на Риши Сунак, съобщи,...               

Фешънистите обаче нееднократно са ни показвали, че можем да носим това яке даже с рокли и високи токчета, тъй че напълно не би трябвало да ограничаваме си с него, без значение дали имаме на разположение някой модел в неутрално черно, бежово или каки, или пък сме разкрили някоя находка в по-ярък цвят. Точно както ще видите и в шопинг селекцията, която ще откриете в галерията ни.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР