Новозеландска компания за хранителни продукти вся смут сред потребителите със

...
Новозеландска компания за хранителни продукти вся смут сред потребителите със
Коментари Харесай

Компания предлага сладолед с вкус на доматен сос

Новозеландска компания за хранителни артикули вся ужас измежду потребителите със странното известие във Facebook, че ще предлага сладолед с усет на доматен сос, написа в. "Дейли остарял ".

Реакциите в обществената мрежа не закъсняха. Съобщението на компания "Уотис " за леденото лакомство с необикновен усет е получило над 21 000 коментара и е споделено над 5000 пъти.

"Рано е още за първоаприлски смешки ", написа консуматор на обществената мрежа.

"Поотделно съм фенка на сладоледа и доматения сос, само че дружно? ", гласи коментарът на жена, съгласно която комбинацията звучи отблъскващо.

Не всички мнения обаче са отрицателни. Сред потребителите се намират и такива, съгласно които усетът на този "бъркоч " евентуално е по-добър, в сравнение с звучи.

Въпреки съмненията, че става въпрос за първоаприлска смешка, представителят на Бен Кокрейн удостоверява, че компанията в действителност ще предлага подобен сладолед. "Ако би трябвало да съм почтен, не съм сигурен какъв брой хора биха си купили продукта, само че това няма да ни попречи да проверим ", споделя Кокрейн.

Говорителят добавя, че концепцията за леденото лакомство с ексцентричен усет се е зародила след известия, съгласно които някои хора харесват сладолед със заливка от доматен сос.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР