Новото Рено Меган R.S., което дебютира преди три седмици на

...
Новото Рено Меган R.S., което дебютира преди три седмици на
Коментари Харесай

Новият "Меган" R.S. е звездата на щанда на "Рено" на автосалона в София

Новото " Рено Меган " R.S., което дебютира преди три седмици на ревюто във Франкфурт, е огромната звезда на щанда на марката на софийския автосалон. Моделът се отличава с потреблението на повече технологии, привнесени от моторните спортове.

Двигателят на колата е нов, 1.8-литров, с мощ 280 конски сили и оптимален въртящ миг от 390 Нм. За първи път " Меган " R.S. e екипиран и със задни завиващи колела. Любителите на цялостния надзор върху автомобила сигурно ще се зарадват и на новината, че с изключение на автоматизирана скоростна кутия с двоен съединител моделът може да се поръча и с механична трансмисия.

" Меган " R.S. се отличава с четирите хидравлични демпфера в амортисьорите, решение, идващо непосредствено от рали спорта, което разрешава усвояване на ударите в окачването при огромни натоварвания.

На щанда на " Рено " на автосалона ще могат да бъдат видени също цялостната гама кросоувъри на марката, измежду които новото потомство на " Колеос " и миналият през фейслифт " Каптюр ", както и към този момент спечелилият си почитатели " Каджар ". Обновеният електрически автомобил " Зое " и спортното " Клио " R.S. приключват експозицията.

Софийският автосалон отваря порти за необятната аудитория на 14 октомври в " Интер експо център " на бул. " Цариградско шосе ". Работното време е от 10 до 20 часа.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Автосалон София (57)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР