Новото попълнение на Вашингтон Уизардс Ръсел Уестбрук заяви на първата

...
Новото попълнение на Вашингтон Уизардс Ръсел Уестбрук заяви на първата
Коментари Харесай

Уестбрук: В игра съм различен човек, винаги се опитвам да скъсам з*дника на някого

Новото попълнение на Вашингтон Уизардс Ръсел Уестбрук съобщи на първата си медийна изява като състезател на " вълшебниците ", че не счита да трансформира стила си на игра. Бившият гард на Хюстън Рокетс, показа, че на паркета постоянно се пробва да " скъса з*дника на някого ", защото съгласно него там другари не би трябвало да съществуват.
" Начинът, по който играя, се пояснява неправилно от хората. Те не схващат кой съм аз, в какво имам вяра и защо се застъпвам. Очевидно е, че на паркета съм друг човек. Когато съм в игра, аз нямам другари, не се пробвам да бъда другарски надъхан. Винаги се пробвам се да скъсам з*дника на някого. Няма по какъв начин да ме видите да си стисна ръцете със противник, нямам време за това и в никакъв случай няма да се трансформира ", отсече Ръс, който ще носи екип с №4 през новия сезон.

Russell Westbrook will wear4!
— Washington Wizards (@WashWizards)
Уестбрук изрази мнението си и за другата звезда на Уизардс - Брадли Бийл. " Развълнуван съм, че ще играя с Брадли Бийл. Той е гений със суперзвезден капацитет. Искам да му оказвам помощ да се развива, благополучен съм, че съм му съотборник. Ще се опитам да направя нещата по-лесни за него "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР