Новосибирските блогъри от канала в YouTube „Гараж 54“ инсталираха така

...
Новосибирските блогъри от канала в YouTube „Гараж 54“ инсталираха така
Коментари Харесай

Lada с два волана и ,рак режим - един много странен експеримент

Новосибирските блогъри от канала в YouTube „ Гараж 54 “ инсталираха по този начин наречения „ режим на рак “ във ВАЗ „ деветка “, само че с изцяло контролируеми задни колела. И създателите на този чудноват план взеха решение да ни покажат по какъв начин работи.

Руските специалисти съумяват да конфигурират и втори в остарелия хечбек. Задното окачване е сходно на предното - вид McPherson. Така експертите съумяват да построят кола с обособени оси, които не са свързани по никакъв метод.

В резултат на това по време на тестванията се оказа, че системата извършва своите функционалности. ВАЗ-2109 с управляеми задни колела се движи съвсем като общоприет автомобил.

 Lada с два кормилото и

Освен това колата извършва гръмък „ режим на рак “ - завърта се съвсем на място, елементарно прави редом паркиране, минава през " змейка " с разстояние от 4.2 метра сред конусите.

Но с цел да се управлява пробната Lada, е нужен освен водач, само че и втори такъв- на мястото на пасажера. Първият ръководи предния мост, а вторият е виновен за задния.

Ще напомним, че „ Crab Mode “ се предлага в някои премиум коли, джипове, военни транспортни средства. Системата леко завърта колелата на задния мост в същата или противоположна посока по отношение на предните колела. Това реализира по-добро ръководство и маневреност в затворени пространства. Вижте повече за Lada-та с два кормилото.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР