Новоизбраният кмет на община Кюстендил - Огнян Атанасов, кметовете на

...
Новоизбраният кмет на община Кюстендил - Огнян Атанасов, кметовете на
Коментари Харесай

Новоизбраният кмет на община Кюстендил и общинскитесъветници положиха клетва

Новоизбраният кмет на община Кюстендил - Огнян Атанасов, кметовете на 32 кметства в общината и 37-те общински съветници поставиха тържествена клетва на първото съвещание на новия Общински съвет в Кюстендил.

Успешен и потребен мандат пожела на всички регионалният шеф Александър Пандорски, който откри съвещанието. " Реализацията на концепциите ви може да стане единствено като единодушие, когато работите за благоденствието на жителите на общината ", сподели регионалният шеф, който откри съвещанието. Председателят на Общинската изборна комисия Венцеслав Механджийски връчи удостоверенията само че новоизбраните кметове и съветници.

Преди сесията, на гала в кметския кабинет, регионалният шеф Александър Пандурски благодари на досегашния кмет на общината Петър Паунов за това, което е направил за общината по време на четирите си мандата.

" Надявам се, че това, което е направено, ще бъде разширено, умножено и надградено, по този начин, както виждат нашите съграждани бъдещето на Кюстендил ", сподели Пандурски.

Той връчи на Петър Паунов плакет от Областната администрация и пожела ползотворна работа на новия кмет Огнян Атанасов.

" Поемам отговорността да ръководя умно и заслужено, да се допитвам до нашите съграждани. В мое лице те ще могат да намерят сътрудник. Отворен съм и ще бъда проводник на концепциите на всеки, който е бил претендент за кмет на общината, тъй като това значи, че е имал хрумвания за развиване на града. Надявам се да работим в колегиалност, а след четири години градът да е по-приветливо място за работа, за развъждане на деца, за развиване на бизнеса ", съобщи новият кмет на Кюстендил Огнян Атанасов.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР