Новобогаташите от Нюкасъл продължават да търсят нов треньор, а едно

...
Новобогаташите от Нюкасъл продължават да търсят нов треньор, а едно
Коментари Харесай

В Нюкасъл искат провалил се треньор на Арсенал

Новобогаташите от Нюкасъл не престават да търсят нов треньор, а едно от забавните имена, които се появиха в пресата през днешния ден, е това на някогашния ментор на Арсенал Унай Емери.

Estadio de la Ceramica твърди, че испанецът е измежду водещите претенденти на арабските босове, откакто по всичко проличава, че Антонио Конте се е запътил към Манчестър Юнайтед или Тотнъм.

Емери прекара прочут интервал при „ артилеристите “, с цел да се опита да извади клуба от напрежението от напускането на Арсен Венгер, само че след изгубения край в Лига Европа през 2019 година бе умишлен за преследване. В следствие той пое Виляреал, с цел да завоюва същия шампионат единствено две години по-късно.

Унай Емери завоюва редица титли с ПСЖ, само че най-успешните му години бяха отпред на Севиля, където подвигна купата от Лига Европа в три следващи сезона.

Нюкасъл съм сигурност ще може да се възползва от уменията на испанеца, с цел да трансформира клуба в един от любимците за топ 6, стига несъмнено да получи парите за прехвърляния, които всички чакат.

Сред останалите претенденти за мениджърския пост на „ Сейнт Джеймсис Парк “ са Роберто Мартинез и Пауло Фонсека.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР