Новият защитник на Лудогорец Дени Групер беше представен официално като

...
Новият защитник на Лудогорец Дени Групер беше представен официално като
Коментари Харесай

Дени Групер: Сбъднах една своя мечта с трансфера си в Лудогорец

Новият бранител на Лудогорец Дени Групер беше показан публично като състезател на „ орлите “. Израелецът показа, че е благополучен от прехвърлянето си при разградчани и се надява да даде всичко от себе си, с цел да помогне на тима.

„ Много съм благополучен, че съм в Лудогорец. Това е един огромен клуб, който се състезава съвсем всяка година в Европа и това е една сбъдната фантазия за мен. Работих доста крепко и ще продължа да го върша и ще дам най-хубавото от себе си, с цел да реализираме задачата на Лудогорец “.

„ Предпочитаната ми позицията е ляв бек, само че също по този начин имам доста мощен десен крайник и мога да играя от другата страна. Преди време съм играл и като крило. Мисля, че съм доста бърз, имам добра техника, мога да оказа помощ на тима, когато пресира високо. Ще дам най-хубавото от себе си “.

„ Както към този момент споделих, Лудогорец е голям клуб. Добре прочут тим е в Израел, че играе в Европа. Познавам израелски играчи, които са били тук и имат извънредно положително мнение за Лудогорец. Това е голям трансфер и невероятна опция “.

„ Не съм играл в последните 2 седмици поради проблем в предходния ми клуб. Но съм подготвен и съм разполагаем на треньора, защото съм упражнявал доста крепко “, съобщи Групер на формалното си показване.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР