Старши треньорът на Крумовград Станислав Генчев остана доволен от представянето

...
Старши треньорът на Крумовград Станислав Генчев остана доволен от представянето
Коментари Харесай

Станислав Генчев: За мен днешният мач е чиста победа за нас

Старши треньорът на Крумовград Станислав Генчев остана удовлетворен от представянето на тима си при равенството 3:3 като посетител на Лудогорец в среща от 31-ия кръг на Първа лига, Първа група.

" Първо, желая да благодаря на футболистите. Гордея се с тях. Не ни беше елементарно, тъй като играхме против повече съперници от естественото. Можехме да спечелим, само че и точката при тези условия е скъпа за нас ", съобщи Генчев.

" Пак споделям, че съм горделив с колектива ни. Когато един треньор работи по-дълго с даден тим и отработва разнообразни модели, футболистите привикват и доста по-лесно се работи. Освен това сме към този момент 12 мача сме без загуба, влязохме в шестицата. Момчетата се успокоиха и играят за наслаждение ", сподели още наставникът на Крумовград.

" Срещу нас имаше доста добър тим с доста положителни реализатори. За мен днешният мач е чиста победа за нас. Лудогорец има доста класни футболисти и за миг да загубиш централизация е допустимо да ти създадат проблем. Вкараха ни гол при първата си обстановка през второто полувреме, само че успяхме да се вдигнем, макар психическото напрежение. Това чисто психически е огромно преимущество за Лудогорец ", продължи експертът.

" Намерихме метод да си тръгнем непобедени от Разград и да вкараме три гола – за нас това е огромен триумф. Ние до последно се борихме да бъдем в шестицата, тъй като ще изиграем пет мача със мощни тимове. Срещу мощните тимове можем да забележим на какво равнище сме, на кои футболисти може да разчитаме, да продадем някои футболисти и най-лесно да почистим грешките. Можем да забележим на какво равнище сме, какво можем да подобрим за идващия сезон. Този сезон още не е приключил и ние ще продължим да се борим до дъно ", приключи Станислав Генчев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР