Брест постигна една от най-запомнящите се победи за целия сезон

...
Брест постигна една от най-запомнящите се победи за целия сезон
Коментари Харесай

Невиждан разстрел! Брест победи Рен в мач с 9 гола

Брест реализира една от най-запомнящите се победи за целия сезон във френската Лига 1, като с гол в последните секунди се наложи над Рен с 5:4 като посетител.

Началото на срещата изобщо не предвещаваше сходна развръзка, откакто до деветата минута Арно Калимуендо вкара две попадение за бретонците и Рен поведе с 2:0. Стив Мюние върна едно попадение за Брест в 11-ата минута, само че това бе всичко за първата част.

Второто полувреме стартира стремително и за двадесетина минута Брест означи три безответни гола. Уармед Омари си означи автогол, а Мартен Сатриано и Махди Камара направиха 4:2 за гостите.

Това към момента не беше всичко. В 68-ата минута Артюр Теате върна Рен в мача, а 10 минути преди края Мартен Терие изравни - 4:4.

И когато двата тима към този момент се бяха примирили с подялбата на точките, Лилиан Брасие донесе успеха на Брест в шестата минута на добавеното време.

Така Брест изскочи още веднъж на третото място в класирането и продължава жестоката битка за Шампионската лига.

Тимът на Рен е на седма позиция, само че ще се опита да се подреди измежду евроучастниците за Франция през идващия сезон. / БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР