Новият заместник-министър на околната среда Славея Стоянова оцеля на поста

...
Новият заместник-министър на околната среда Славея Стоянова оцеля на поста
Коментари Харесай

Новият зам.-министър с ресор отпадъци оцеля само месец

Новият заместник-министър на околната среда Славея Стоянова оцеля на поста по-малко от месец. Със своя заповед образецът Бойко Борисов през днешния ден освободи Стоянова, оповестява държавната пресслужба. В кратккото известие от тъкмо две фрази се прецизира единствено, че освобождението на Стоянова става по нейно предпочитание.

Стоянова зае поста на зам.министър след шумния арест на дотогавашния титуляр Красимир Живков, против който са повдигати обвинявания дружно с братя Бобокови и още 8 души за присъединяване в незаконна група при вноса и преработката на боклуци.  

Назначаването на Стоянова повдигна въпроси, тъй като тя е оглавявала основна дирекция в Министерство на околната среда и водите, обвързвана директно с следствието за боклука - дирекция " Управление на отпадъците и запазване на почвите ". Въпреки това и упованията за офанзиви към нея Стоянова бе издигната в йерархията, а министър Емил Димитров разгласи, че това е най-хубавият специалист в бранш боклуци, с който министерството разполага.  " Славея Стоянова, новият зам.-министър на околната среда и водите е индивидът, който най-дългогодишно се занимава с отпадъците в Министерство на околната среда и водите, това е индивидът, който стои в основата на издаването на всички наказания, оказа помощ за прекъсването на ТЕЦ-ове, мощности. На процедура това е единственият човек в министерството на околната среда и водите, която може да поеме този пост ", съобщи тогава пред БНТ  Емил Димитров. Всички данни, които са изпратени на прокуратурата по аферата с боклука, ги е изготвила Славея Стоянова, посочи той.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР