Новият вносител на марката Мерцедес Силвър Стар отбелязва 50 годишнината

...
Новият вносител на марката Мерцедес Силвър Стар отбелязва 50 годишнината
Коментари Харесай

"Мерцедес" за над 400 хиляди лева може да се види на автосалона в София

Новият вносител на марката " Мерцедес " " Силвър Стар " отбелязва 50 годишнината на придворната си тунингкомпания AMG по време на Автомобилен салон София 2017. Основен акцент на щанда на Mercedes е един от знаковите представители на GT фамилията – AMG GT C Роудстър.

След SLS AMG, AMG GT е вторият независимо създаден автомобил от " Мерцедес " -AMG. Към днешната дата в негомото семейство участват осем представителя с четири разновидности на мощности - от 476 до 585 конски сили.

© Пресцентър на автосалона

AMG GT C, който участва на щанда на марката в София, е най-мощният роудстър в фамилията. Моделът се отличава със дейна завиваща задна ос и електронния заключващ диференциал на задния мост. Цената на изложби експонат на " Мерцедес -AMG GT C Роудстър " е над 400 000 лв. и е измежду най-скъпите коли на ревюто.
 Новата S-класа
© Пресцентър на автосалона

Новата S-класа

На щанда на " Силвър Стар " участва и обновената S-класа на " Марцедес ". Най-успешният автомобил в този клас в историята с 4 милиона продажби е получил близо 6500 промени при фейслифта, като те засягат както външния тип, по този начин и оборудването и моторите.
 Кросоувър гамата на
© Пресцентър на автосалона

Кросоувър гамата на " Мерцедес " заема съществено място на щанда на " Мерцедес "

Всичко, което би трябвало да знаете за: Автосалон София (80)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР