Новият старши треньор на Царско село Любослав Пенев даде първото

...
Новият старши треньор на Царско село Любослав Пенев даде първото
Коментари Харесай

Любо Пенев: В никакъв случай работата ми в Царско село не е крачка назад

Новият старши треньор на Царско село Любослав Пенев даде първото си изявление след назначението си на поста в деня, в който бяха възобновени формалните тренировки. 53-годишният експерт приказва пред клубния уебсайт на столичани.

Любослав Пенев в Царско село. Изненада ли трябваше да бъде това за хората?
- Аз съм работохолик. Аз обичам да работя. Темата е малко по-различна. Ние със Стойне Манолов сме другари от доста години. Оцених поканата и никога това не е крачка обратно. Работя в първа дивизия, работя с положителни момчета. Искам да отбележа, че работя в един комплекс с какъвто не разполага нито един тим в България. Тревните терени, формалният стадион, оздравителен център, професионален ресторант за диетата, която би трябвало да съблюдават играчите. Всичко това го е направил единствено един човек - Стойне Манолов. От личния си джоб. Той би трябвало да е образец за всички футболни хора, които желаят да вършат футбол.

Вие сте треньор перфекционист в работата си и сте работили в клубове с цели свързани със трофеи, купи и евротурнири. Какво ще е по-различно в този момент?
- Сега е по-различно в аспекта, че сме в осмицата, а не в шестицата. Независимо от това ще се борим да се представим по най-хубавия метод до края на сезона. Целите пред тима постоянно ще са високи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР