Новият шеф на Булгаргаз – Деница Златева, е истинска мъжемелачка

...
Новият шеф на Булгаргаз – Деница Златева, е истинска мъжемелачка
Коментари Харесай

ДРАМА: Деница Златева открадна мъжа на обмудсмана Диана Ковачева

Новият началник на „ Булгаргаз ” – Деница Златева, е същинска мъжемелачка в персоналните връзки. За това припомниха социалисти, откакто президентът Румен Радев посредством служебния кабинет конфигурира на поста „ тяхното момиче ”, дълготраен интернационален секретар на Българска социалистическа партия и вицепрезидент на Социнтерна и същинска разбивачка на сърца на поста, написа „ Уикенд ”.

Соцфурията с руси букли се прочу не толкоз като народен представител, началник в Столетницата и международник, а като… крадла на съпрузи.

Хубавата Златева отмъква мъжа не на кого да е, а на астралната си близначка и някогашен министър на правораздаването от ГЕРБ Диана Ковачева.

Днес омбудсман на България, през 2012 година Ковачева е единствено омерзена от развода си с Венцислав Караджов унищожена жена, откакто Златева взема решение да присвои хубавия правист от Централната изборна комисия.

Въпреки че Караджов е щастливо женен за правосъдната шефка и двамата имат момченце, той избира да зареже половинката си и да се впусне в спекулация със социалистката.

Парадоксално, Златева е родена на същата дата и в същата година – 16 юли 1975 година като Ковачева, чийто брачен партньор оплита в мрежите си.

Борбата на русата социалистка за годежен пръстен се увенчава с триумф, а Караджов й пада на колене с бижуто с диаманти на летище „ София ”.

Фактът, че двете дами са родени на една и съща дата, и имат астрална връзка въобще не тревожи Златева, която нехае за кармата и оставя сина на любовника си Петър да пораства с разведени родители.

Сватбата на Караджов и Деница Златева потопи в тъга красивата правосъдна шефка, но това въобще не тормозило социалистката, през днешния ден сполучливо положила мощни телеса в управническото кресло в „ Булгаргаз ”.

За което, в случай че се има вяра на зли езици, тя няма никакъв експертен или управнически опит. Караджов, омаян оттогава младата и привлекателна красавица, зарязва жена си Диана и даже няма нищо срещу да се венчае за нея точно на петък 13-и – следващо доказателство, че Златева, която избира датата, не се вълнува от суеверия.

Реклама

Научила за любовта сред брачна половинка си и младата социалистка, Диана Ковачева сама подава молбата за бракоразвод. Караджов пък се оправдава, че партийните му каузи като правист в ЦИК от квотата на Българска социалистическа партия го събрали с апетитната Златева. Пътят до сватбата обаче е дълъг.

Преди Караджов и новата директорка на „ Булгаргаз ” да си кажат „ да ”, юристът и правосъдният министър претърпяват тежък бракоразвод.

Най-сериозни са борбите за момченцето им и парцелите на семейството. Двамата имали препирня при делбата на голям брой парцели, като ситуацията била усложнена в допълнение от обстоятелството, че множеството от тях са приписани на родителите им.

Съпругът Венцислав Караджов бил отстъпил правата върху вкусен парцел в село Рударци на тъста си, а сериозен проблем създавало и първокласно жилище в центъра на София, намиращо се на ул. „ Денкоглу ”. На дневен ред за систематизиране били сложени още един апартамент в столицата и имот в Бургас.

Поради сложността на обстановката, даже и най-близките до семейството не могат да кажат по какъв начин съпрузите са поделили парцелите между тях и до през днешния ден, само че за Ковачева приоритет били правата върху дребния Петър, макар че двамата родители едвам не стигнали до пердах в правосъдната зала – всеки желал детето да е при него и да получи най-хубавото, а и го обожавали откровено.

Момченцето, през днешния ден пораснал младеж, към момента е с майка си и двамата постоянно са засичани самички да се разхождат по бул. „ Витоша ” в столицата и в парка на НДК.

Ковачева в никакъв случай не разрешава сина й да бъде забелязан с нея в компанията на различен мъж, защото омбудсманът е наясно, че незабавно клюките за персоналния й живот ще рефлектират върху сина й.

Докато тя е самотна майка, Деница Златева и Венцислав Караджов се носят на крилете на любовта. Младите влюбени пътуват дружно, работят дружно за триумфа на Българска социалистическа партия, а Караджов се издига до ръководител на Комисията за отбрана на персоналните данни.

Кражбата на брачен партньор обаче докарала огромна неволя върху Златева – мъжа й почнал да вижда прекомерно доста прилики и в неприятните черти на новата си половинка, които забелязвал и при остарялата.

Двамата със Златева почнали да странят един от различен, свадите и обвиняванията били всекидневие. Говори се, че Венцислав Караджов даже съжалил на глас пред социалистката, че е изоставил хубавата си брачна половинка и сина си, с цел да се врече на нея, като обвиняванията били най-вече поради момченцето му, което съдът постановил, че ще е под грижите на майка си.

Само за година, злочестия нечестивец открил, че бракът му с Деница Златева е неуспех и подал молба за бракоразвод, който също се проточил с разправии и кавги, само че за благополучие приключил безболезнено и за двамата към днешна дата.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР