Новият сезон в Бундеслигата започва тази вечер с двубоя между

...
Новият сезон в Бундеслигата започва тази вечер с двубоя между
Коментари Харесай

Съставите на Байерн и Шалке, гледайте тук!

Новият сезон в Бундеслигата стартира довечера с дуела сред европейския клубен първенец и. Баварците са устремени към спечелването на девета поредна купа и ще желаят да потвърдят надмощието си над конкуренцията още от първия мач. В Шалке надали си вършат илюзии, че могат да измъкнат нещо от " ". " Кралскосините " бяха измежду огромните разочарования на предходната акция, в края на която записаха 16 следващи срещи без победа.

До момента Байерн направи единствено един сериозен трансфер с привличането на от. Днес пък клубът се раздели с, който мина в. Дори да не вземе негов заместител, старши треньорът разполага с задоволително варианти в средата на терена, а очакванията са да се опази от травми и най-сетне да покаже за какво за него бяха платени 40 млн. евро на преди три години. Тази вечер французинът остава на пейката, дружно с младата звезда. Извън групата е героят от финала на Шампионската лига против.

Unsere 11 für den -Auftakt!
— FC Bayern München (@FCBayern) От първата минута дебютира Сане, който ще нападна по десния фланг. Отляво е, а зад голмайстора ще работи. и са двойката вътрешни халфове, а бранителите пред са,, и.

So starten die Königsblauen in München! | |
— FC Schalke 04 (@s04) Треньорът на Шалке също залага на 4-2-3-1. Атаката ще води привлеченият чартърен от Аайнтрахт (Франкфурт) Гонсало Паисенсия. Амине Арит, и ще играят най-близо до португалеца, а с по-дефанзивни функционалности в средата на терена ще са и.

Заради контузии визитата в Мюнхен пропущат, Омар Маскарел и.

Бундеслига 1 кръг, петък 18 септември  Байерн Мюнхен 21:30предстои  Шалке 04
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР