Новият Mk8 Volkswagen Golf R ще бъде представен по-късно тази

...
Новият Mk8 Volkswagen Golf R ще бъде представен по-късно тази
Коментари Харесай

VW прави спортната R линия електрическа

Новият Mk8 Volkswagen Golf R ще бъде показан по-късно тази година. Очаква се горещият хечбек да бъде задвижван от 2,0-литров турбиниран четирицилиндров елемент, като мощността ще се предава на четирите колела. В бъдеще обаче високопроизводителните R модели на Volkswagen ще наподобяват напълно друго. Причината е, че те ще бъдат електрически. Това удостоверява членът на управителния съвет на Volkswagen Group Юрген Стакман в изявление за TopGear.

„ Бъдещето на спортната R линия би трябвало да бъде и ще бъде електрическо. Все още работим върху това, което започнахме преди две години и половина и за напред ще залагаме на електрификацията ", изясни Юрген Стакман, намеквайки за неотдавнашното показване на Touareg R - първият хибриден R модел.

За да добиете визия за евентуалната продуктивност на бъдещата визия на спортната линия, вижте техническите характерности на идния хибрид Touareg R. Кросоувърът съчетава 3,0-литров турбиниран V6 бензинов мотор (336 к.с.) и електромотор, който е захранван от 14,1 кВтч литиевойонна батерия. VW споделя, че систематичната мощ на Touareg R е 456 к.с., което без подозрение не е по никакъв начин малко. За съпоставяне, V8 TDI модела доставя 416 к.с.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР