Мечтата на двойка от Лондон да разширят дома си се

...
Мечтата на двойка от Лондон да разширят дома си се
Коментари Харесай

На двойка им е казано да съборят пристройка за £80 000, след като навлязоха само на два инча в градината на съседите

Мечтата на двойка от Лондон да разширят дома си се трансформира в призрачен сън, когато им беше подредено да разглобят новопостроената си пристройка.

Шабаз Ашраф, на 45 година, и брачната половинка му Шакира, на 40 година, се озоваха в правосъдна борба, откакто тяхното уголемение на стойност 80 000 паунда към техния дом за 700 000 паунда в Риджуей Гардънс, Редбридж, се оказа на повече от два инча прекомерно покрай къщата на техните съседи. Двойката пресметна, че е похарчила £80 000, с цел да унищожи пристройка от 70-те години на предишния век в задната част на къщата си и да я размени с съвременна.

Но техните съседи, Автар Дхинджан и брачната половинка му Балвиндер, които са били другари с двойката в съседство изрази опасения по отношение на леко припокриване на собствеността им. Семейство Дхинджан, със сина си Гурприт до тях, изрази угриженост по отношение на разширението на своите съседи. Те показаха, че разширението се е отклонило на 68 мм (2,68 инча) върху техния парцел, с надвес на покрива от 98 мм (3,86 инча) оттатък граничната ли...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР