Новият капитан на българския национален отбор по волейбол за жени

...
Новият капитан на българския национален отбор по волейбол за жени
Коментари Харесай

Мира Паскова: Ще се върна скоро и по-силна от всякога

Новият капитан на българския народен тим по волейбол за дами Мирослава Паскова получи неприятна травма още в първия дуел то Лигата на нациите против Хърватия, която, за жалост, ще я изкара от игра до края на конкуренцията.

След прегледа бе открито, че Мира има счупена фибула, което значи, че тя ще би трябвало да се подложи на интервенция в околните няколко седмици, само че все пак волейболистката увери, че ще се върне по-силна от всеки път на игрището, а дотогава ще бъде духом със своите съотборнички.

" Ще се върна по-силна от всеки път и то напълно скоро. Много, доста ме е гняв. Знам, че травмите са част от живота на спортиста. Но тъкмо сега толкоз желая да съм с тима. Ние сме млад колектив, благодаря за доверието да му бъда капитан. Аз ще съм с девойките във всеки един миг. Духом съм на терена до тях ", показа Паскова в изявление за уеб страницата на БФ Волейбол.

Капитанът на " лъвиците " изрази още вяра, че ще бъде подготвена да помогне на българския отбор по време на идното европейско състезание, както и на олимпийската подготовка.

" Все още не знам какъв брой дълго ще е възобновяване. Вярвам, че ще бъда подготвена за европейското състезание и олимпийските квалификации. Нямам никакво подозрение, че ще се представим на равнище в Лигата на нациите. Треньорският щаб се оправя чудесно. Мачът с Хърватия сподели, че имаме сили. Сега мога единствено да притискам палци! Давайте, девойки ", съобщи Мирослава Паскова.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР