Въпреки всички трудности, които срещна във финалната битка, националът ни

...
Въпреки всички трудности, които срещна във финалната битка, националът ни
Коментари Харесай

Рами Киуан е европейски шампион по бокс

Въпреки всички компликации, които срещна във финалната борба, националът ни Рами Киуан покори върха на Стария континент при 75-килограмовите , оповестиха от БФ Бокс. Под наставленията на Жоел Арате, Валентин Поптолев и Александър Александров той наложи волята си в кървава борба над руснака Джамбулат Бижамов.

Рами сподели страховит темперамент и макар че изостана след първия рунд в съдийските карти, не се съобщи. Талантът ни се хвърли с всички сили напред и обърна развоя на събитията за неединодушно решение . Той направи това, макар че руснакът му отвори аркада с мръсен удар. И изцяло заслужи званието европейски първенец.

В категория до 57 кг Хавиер Ибаниес взе сребърен орден , откакто отстъпи с 1:4 гласа на руснака Едуард Савин. Двамата направиха доста здрав мач, в който националът ни потегли устремено напред, търсейки успеха. Те влязоха в тежки замени на удари в рамките и на трите рунда, само че изненадващо съдиите дадоха желанията си в посока на Савин.

По сходен метод се разви и срещата на Радослав Росенов при 60-килограмовите. 6-кратният ни европейски първенец при юношите и младежите, който е единствено на 20 години, отстъпи на Всеволод Шумков в равностойна борба. Националът ни се хвърли през цялото време против руснака, само че устремът му бе спрян във втория рунд, когато съдията на кръга му даде наказателна точка за задържане . Опитите на Росенов да обърне развоя на събитията в третата част не бяха задоволителни и той също взе сребърно отличие.

Припомняме, че с бронз при мъжете се поздравиха трима наши национали . Трети се подредиха Ергюнал Себахтин /48 кг/, Ясен Радев /54 кг/ и Йордан Морехон /+92 кг/. Медалистите завоюваха и награди от Европейското състезание. 15 хиляди $ са за злато, 10 хиляди $ за сребро и 5 хиляди $ за бронз.

Магистрати, служители на реда, юристи: Какво ГДБОП е подала в прокуратурата за групата на Нотариуса преди 2 години?

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР