Ало кикиту, тези изтъркани опорки дето ги спускаш, за да

...
Ало кикиту, тези изтъркани опорки дето ги спускаш, за да
Коментари Харесай

Атанас Русев се закани да съди за клевета „Кикиту“

„ Ало кикиту, тези изтъркани опорки дето ги спускаш, с цел да си изчистиш всички измами, с които влезе в политиката, не вървят “. Това дава отговор в профила си във фейсбук Атанас Русев, който упрекна Кирил Петков и Лена Бориславова във подправяне на документи, а Петков го упрекна, че служи на Румен Николов-Пашата.

„ Опитите ти да лъжеш и да клеветиш, че нашата реакция от Корал за твоите беззакония има нещо общо с „ Пашата “, ми дават учредения да ти заведа едно отлично дело за клюка. Ние реагираме по закон, тъй като всяко безучастие от страна на сдружението и персонално от моя страна би означавало съучастничество към това закононарушение, което не може да допуснем. Потърпевши са освен Корал, само че и цялото общество, което ти имаш искания да управляваш “, написа Русев.

„ Докога ще продължаваш по този начин да лъжеш и да мажеш? Такива хора като теб би трябвало да бъдат освен отвън политиката, само че и отвън публичния живот. Ти излъга и съобщи очакванията на цялостен един народ. Знаеш каква е ориста на предателите по правдивост “, приключва поста си Русев.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР