Новият член на Висшата лига Шефилд Юнайтед се забърка в

...
Новият член на Висшата лига Шефилд Юнайтед се забърка в
Коментари Харесай

Новак във Висшата лига харчи пари на фамилията на Осама бин Ладен

Новият член на Висшата лига Шефилд Юнайтед се забърка в огромен скандал. Оказа се, че клубът е получил заем в размер на 3 млн. паунда от представител на фамилията на някогашния водач на терористичната органзация Ал Каида Осама бин Ладен.

В информацията на “Independent” се твърди, че доказателства за това са били предоставени в хода на съвещание на Висшия съд в Лондон, в което се оспорва правото на Кевин Маккейб и члена на кралското семейство на Саудитска Арабия принц Абдулла бин Мосаад бин Абдулазиз Ал Сауд да получат цялостен надзор над клуба от “Брамъл Лейн”.

Family of Osama bin Laden helped finance Sheffield United as details of £3m loan are revealed in court https://t.co/luNs4r9a3S
— MailOnline Sport (@MailSport) 16 май 2019 година Изданието добавя, че двамата съсобственици са знаели за произхода на средствата, предоставени под формата на заем от фамилията на Бин Ладен.

Шефилд Юнайтед се завърна в Премиър лийг, завършвайки на второ място в Чемпиъншип. “Остриетата” приключиха след Норич, който също завоюва директна промоция за елита.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР