Новият босненски министър за правата на човека и по въпросите

...
Новият босненски министър за правата на човека и по въпросите
Коментари Харесай

Чия е тази министерска съветничка

Новият босненски министър за правата на индивида и по въпросите на бежанците Милош Лучич изненада всички като си взе секс бомба за съветничка.

 

Марина Шевкушич е известна с това, че през 2016 година беше втора подгласничка за Босна и Херцеговина на състезанието Мис Планета Земя. Шевкушич показа в една от обществените мрежи, че има има тапия за интернационалните връзки. Тя е работила като план управител на Академията за рационализиране Фючър, предопределена " за всички, които имат афинитет към модата ", съобщи организация Хина, представена от Българска телеграфна агенция.

За шеф на кабинета си Лучич е назначил Младен Божович, който в началото беше претендент за министерския пост. Кандидатурата на Божович беше отхвърлена в Народното събрание от депутатите от партиите на босненските мюсюлмани, които упорстваха на този пост да бъде назначен човек с подобаваща професионална подготовка.

Вместо него беше назначен Лучич. Той е прочут с две неща. Първо, че  са му трябвали цели 12 години, с цел да приключи частен университет. И второ – че е повтарял една година в гимназията. И Лучич, и Божович са от Демократичния национален съюз, дребна партия, която стана част от властта с помощта на обединението си със Съюза на самостоятелните социалдемократи на Милорад Додик.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР