Новината че, втората ни женска ракета Сесил Каратанчева и дългогодишният

...
Новината че, втората ни женска ракета Сесил Каратанчева и дългогодишният
Коментари Харесай

Вижте снимки от сватбата на Сесил Каратанчева

Новината че, втората ни женска ракета Сесил Каратанчева и дългогодишният другар Георги Долмов са сключили брак на 17 ноември предходната година, се трансформира в една от най-коментираните в последните месеци. Сватбата е била в Пунта Кана, Доминикана, в доста стеснен фамилен кръг. „ Беше в края на сезона, комбинирах отмора и женитба, защото няма време за нищо. Дори за личната ми женитба “, описа Сесил пред bTV.



„ Не желаех огромна женитба. Исках да се насладим на момента, тъй като доста мои близки приятелки се ожениха и ми споделяха: „ Всичко мина толкоз бързо, толкоз натоварено, усещаме се толкоз изтощени, изтощени, нищо не помним “. Аз не желаех подобен ден. Исках да запомня всеки един миг, тъй като всеки се надява да го направи единствено един път в живота си “, изясни Каратанчева.



Вие пък можете да видите от всички страни роклята на булката, дело на Justin Alexander - американска фамилна компания. На пазара е към този момент над 20 години. По света е доста по-позната, в сравнение с в България. Роклите са клас „ Висша мода”, направени в типичен линии с ръчно бродирани фини дантели и естествена коприна. Имат привлекателен и мекушав жанр, зашеметяващи елементи, които ги трансформират в творби на изкуството. Силуетът е грациозен, с невисок тил, дълбоки линии и кристални деколтета. Отличителен белег на марката е тяхната лекост и комфорт даже при най-пищните модели.



Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР