Новината, че барабанистът Венелин Венков и неговата половинка певицата Невена

...
Новината, че барабанистът Венелин Венков и неговата половинка певицата Невена
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Невена Цонева откри по аурата на Слави, че трябва да го напусне

Новината, че барабанистът Венелин Венков и неговата половинка певицата Невена Цонева напущат " Ку-ку Бенд " и Слави Трифонов обиколи общественото пространство за негативно време, предизвиквайки редица разнопосочни реакции. Изненадващата вест бе обявена персонално от шоумена политик посредством пост в обществените мрежи.

Самият барабанист бе сбит по тематиката и показа единствено, че " Ку-ку Бенд " остава вечно в сърцето му.

Невена Цонева обаче разкри, че двамата с Венко обмисляли раздялата със Слави повече от година. 

Преди няколко дни певицата и барабанистът са имали среща с Трифонов, след което той разгласи за раздялата. Срещата, както излиза наяве от Невена, е протекла обикновено, само че не са обсъждали дали за в бъдеще ще могат да показват новите си планове в ефира на телевизия " Седем-осми ", където работиха до неотдавна.



В събота музикалното семейство отпътува за Лондон, където ще прекара великденските празници при другари, а на Гергьовден се връща назад в София. " Имаме доста хрумвания за разнообразни неща, които ще вършим, само че към момента няма изясненост за нещо съответно, което да разглася. Разбира се, че ще вършим нови песни ", сподели Невена.

От година и половина беквокалистката на " Ку-ку Бенд " сполучливо развива своя канал в YouTube на езотерична тема " Без граници ", заради което очевидно и Слави Трифонов с подигравка съобщи в поста си, че Невена и Венко потеглят по " астрален път ".

" От десетина години започнах да виждам аурите на хората и те дават отговори на доста въпроси – за какво не му върви на човек, дали има физически проблем, заболяване или нещо друго. Много хора имат персонални прекарвания по тематиката, само че са внимателни да ги опишат, с цел да не ги помислят за луди. След излизането на всяко видео ми пишат, че желаят среща с мен, само че аз отхвърлям, защото нито съм гадателка, нито виждам минало или бъдеще - просто аурата на човек ми приказва доста за него ", показа неотдавна Невена Цонева.



Най-вероятно тя е видяла нещо в аурата на досегашния си началник Слави Трифонов, което я е предиздвикало да вземе решение дружно с мъжа си да се разделят с Дългия, допускат осведомени в телевизия " Седем-осми ". Мнозина настояват, че характерът на шоумена не е по никакъв начин лек, а като прибавим, че Слави страда от множествена склероза, то настроенията му постоянно се трансформират.

Аз съм „ дете индиго “. Вече не съм дете, само че съм възрастно индиго “, призна певицата Невена Цонева в подкаста си.

„ Разбрах това по един доста чудноват метод. Баба ми, чиято духовна линия съм наследила, умря преди към 7-8 години. Аз с нея имах доста мощна връзка. С нея се разбирах по този начин, както може би не съм се разбирала и с родителите си. Тогава трябваше да вървя за един музикален конкурс в Сочи и написах един текст за ария „ Живот “. Текстът е обвързван с баба ми и е ориентиран към хората, които губим. Трябваше да фотографирам клипа на тази ария в един зарязан градеж в селото, където баба ми живееше – с. Кръвеник. Винаги доста ме е влечало да вървя там, тъй като мислех, че може да има духове.

Аз взех решение да фотографирам в готически жанр, с доста мрачен грим. Отидохме в един магазин за платове с моя другарка, с цел да намеря нужните аксесоари. Магазинерът няколко пъти ми сподели, че там нямат нещата, които диря. И го повтори няколко пъти. Имам възприятието, че някой с пружина го беше навил да приказва и да ми каже, че аз би трябвало да отида на едно друго съответно място.

Щом тръгнахме с Поли, забравих по какъв начин се споделяше улицата, на която ни беше изпратил магазинерът. И както си седим на кръстовището, при нас спря една жена и попита „ Ул. „ Ангел Кънчев “ ли търсите? “ Упъти ни и ни сподели, че там имало магазинче. Аз в този миг бях в потрес. В магазина имаше две дами. В идващия миг едната сподели на другата „ Защо не им направиш един хороскоп да видиш какво се случва с тях? “. Тогава ми споделиха, че съм от последните генерации на „ деца индиго “. Дотогава не бях чувала такова нещо. Но тази мисъл не спря да ме човърка и почнах да чета в интернет “, споделя Невена.



„ Един път както си седнал съм с Венко в колата, пътувахме за някъде, не помня къде, и аз си споделям „ Я да забележим, мога ли да си показва кой човек какъв цвят може да е! “. Представих си Венко какъв цвят е, майка ми какъв цвят е и така нататък Влязох в интернет да ревизира и щеше да ми падне ченето. Това, което прочетох за цветовете на аурите на тези хора беше едно към едно с техните характери. Всъщност тогава разбрах, че постоянно съм можела, само че не съм знаела, че мога да виждам цветовете на аурите на хората “, показва още певицата.

Тя разяснява, че цветът се вижда най-много към главата, само че и към тялото на човек. По нейните думи се виждал главен цвят, който дава отговор на моментното положение на човек и на характера като цяло. Но имало и други второстепенни цветове, които показвали останалата част от характера.

„ Един път когато бях на концерт във Варна, беше пристигнал и синът ми Сашко. Знаех почти, че са седнали в лявата част на залата, само че не знаех тъкмо къде. И сега, в който си помислих за него, ми залепна погледът на точното място, където се намира. А мястото беше голямо. Той е с аура като моята “, описа Невена.

Певицата разкри, че освен има вяра в прераждането, само че и знае, че то съществува. Тя уточни, че „ децата индиго “ могат да си спомнят елементи от предходните си животи. Самата тя подозира, че в собствен предходен живот е живяла в Англия.

„ Не съм била от доста богатите. Но имам възприятието, че ме е залюбил някой от богатите. Има такова чувство. Преди съм била и мъж “, споделя Невена.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР