Новинаркатата на Би Ти Ви Поли Гергушева показа снимки от

...
Новинаркатата на Би Ти Ви Поли Гергушева показа снимки от
Коментари Харесай

Поли Гергушева се омъжи с рокля с гол гръб

Новинаркатата на Би Ти Ви Поли Гергушева сподели фотоси от сватбения си ден в обществените мрежи. Красивата водеща на късните вести наподобява приятно в дългата си бяла рокля, само че неразбираемо за какво крие красивия гол тил на дрехата, която я прави освен елегантна, само че и супер секси.





Стилната рокля на Поли Гергушева начело и откъм гърба

Две тънки презрамки и една ефирна панделка са единственото, което краси задната горна част на роклята. Младоженката се е спряла на дреха на българска дизайнерка, учила в стилната столица Милано. Цените на неповторимите творения на младата моделиерка са напълно прилични за пазара у нас, наводнен от кичозни и извънредно скъпи булчински рокли, отбелязва Хотнюз.





Полина театралничи с мъжа си Борис в сватбения ден

Поли може да си разреши да носи сходна разголена дреха, тъй като е запазила чудесната си фигура от състезанието Мис България, който не съумя да завоюва преди доста години. Сватбата на водещата е била в комплекс край София, а Полина и Борис избрали две двойки кумове - семейство за църковния брак и най-хубавите си другари за изнесения обред.

Семейството подписа църковния брак в Лозенския манастир “Свети апостоли Петър и Павел ”. Там синът им Борис носи пръстените на родителите си до олтара, а таткото на булката я съобщи в ръцете на брачна половинка ѝ.
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР