Нови протести започнаха жителите на Цалапица след убийството на 24-годишния

...
Нови протести започнаха жителите на Цалапица след убийството на 24-годишния
Коментари Харесай

Нови протести в Цалапица

Нови митинги започнаха жителите на Цалапица след убийството на 24-годишния Димитър Малинов. След като блокираха републиканския път в центъра на селото, те се насочиха към дома на проверяващия служител на реда с шествие. По думите им той също има виновност за забавянето на следствието и желаеха оставката му. Върху оградата на къщата му сложиха част от плакатите си, предава Нова тв.

Втора седмица продължава и издирването на главния обвинен в Германия.
" С всеки един ден изгубвам вяра, че Рангел Бизюрев ще бъде хванат. Той се е чул с негов непосредствен, доколкото разбрах, и е питал за какво всичко е трансферирано на него, декларирал е, че са трима ", уточни Атанаска Бакалова, майката на убития Димитър.

„ Да го екстрадират! Да го докарат в България! Трябва да се раздвижат нещата! Ние сме тук и няма да се откажем, до момента в който не получим правдивост за Митко ”, сподели протестиращ. 

Делото на близнаците, упрекнати, че са помогнали за укриването на тежкото закононарушение, е планувано за четвъртък. Обаче още през днешния ден стана ясно, че те няма да апелират. Настояват да останат в ареста, защото се опасяват от разпра.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР