Нови обвинения срещу Алексей Навални.Критикът на Кремъл заяви в своя

...
Нови обвинения срещу Алексей Навални.Критикът на Кремъл заяви в своя
Коментари Харесай

Нови обвинения срещу Алексей Навални

Нови обвинявания против Алексей Навални.Критикът на Кремъл съобщи в своя обява в обществените медии, че е бил осведомен, че са му били повдигнати нови обвинявания, съобщи Ройтерс.

В мнения, оповестени посредством негови сътрудници, той съобщи, че в този момент са му били повдигнати обвинявания по Член 214 от съветския углавен кодекс, който обгръща прояви на вандализъм.

“Нямам визия какво е Член 214 и няма по какъв начин да схвана. Вие ще знаете преди аз да схвана ”, съобщи Навални в своя канал в “Телеграм ”. “Те в действителност повдигат нови обвинявания против мен на всеки три месеца. Рядко е пандизчия, който е в изолатора в продължение на повече от година, да води подобен динамичен обществен и политически живот ”, добави той.

Четиридесет и седем годишният Навални към този момент излежава присъди с обща дълготрайност 30 години в наказателна колония по включващи екстремизъм обвинявания, които той отхвърля и прекара огромна част от последните две години в изолатор за редица хипотетични нарушавания, отбелязва Ройтерс. Той е най-добре познатата фигура в страдащата от разединение съветска съпротива. Поддръжниците му го показват за политик в стила на Нелсън Мандела, който един ден ще бъде освободен от пандиза, с цел да поведе страната.

Политическото придвижване на Навални бе оповестено за незаконно и основните му фигури бяха изпратени в пандиза или избягаха в чужбина като част от ограничения за потушаване на инакомислието, които бяха засилени, откогато при започване на предходната година президентът Владимир Путин изпрати въоръжените си сили в Украйна.

Още вести четете в категория Свят.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР