Новата “Мис Вселена беше обявена снощи на специална церемония в

...
Новата “Мис Вселена беше обявена снощи на специална церемония в
Коментари Харесай

Мис Вселена от Никарагуа, приятно ми е!


Новата “Мис Вселена ” беше оповестена нощес на специфична гала в Салвадор, предавана и в платформата за видео шерване YouTube. Победител е никарагуанският модел Шейнис Алондра Паласиос Корнейо. Тя е на 23 години, висока е 180 см и е родена в Манагуа. Учила всеобщи връзки в Централноамериканския университет и има идея: да има тъждество в професионалното развиване за мъже и дами.

Тя печели поради отговора си във финалния кръг на състезанието, в който трите девойки от Никарагуа, Тайланд и Австралия, селектирани измежду всички 84 участнички, бяха запитани: " Ако можехте да живеете една година на мястото на друга жена, кого бихте избрали и за какво? "

Ето и техните отговори:

Антония Порсилд (Тайланд)

" Бих избрала Малала Юсафзай, тъй като знам с какви компликации е трябвало да се оправи, с цел да стигне до мястото, където е през днешния ден. Тя трябваше да се бори за образованието на дамите и за това всички дами да могат да бъдат мощни, да бъдат смяната и да дават образец. Ако можех да избера някого, това щеше да бъде тя. Благодаря ви! "

Морая Уилсън (Австралия)

" Бих изживяла годината на майка си в годината на нейното раждане, тъй като тя е доста мощна жена. Тя е издръжлива. Тя ме научи по какъв начин да работя крепко. Тя ме научи по какъв начин да бъда смела, по какъв начин да бъда мощна. През тази година съм безпределно признателна за тези уроци. "

 

Well done Nicaragua! @Sheynnispalacios_of#72ndMISSUNIVERSE#[email protected]/wMgOLM84Px
— Miss Universe (@MissUniverse) November 19, 2023
Шейнис Паласиос (Никарагуа)

" Ще избера Мери Уолстънкрафт, тъй като тя отвори пропастта и даде опция на доста дами. Бих желала тази бездна, тази разлика в приходите, да се отвори, тъй че дамите да могат да работят във всяка област, в която са избрали да работят, тъй като за дамите няма ограничавания. Това е било през 1750 година Сега, през 2023 година, ние вършим историята. "

Силен отговор и добра идея в подтекста на времето, в което живеем, и надигащите се гласове за пълноправие от всички точки на света.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР