Новата Acronis Data Cloud 7.8 носи опростено интегриране при обществените

...
Новата Acronis Data Cloud 7.8 носи опростено интегриране при обществените
Коментари Харесай

Acronis пуска нова версия на Acronis Data Cloud

Новата Acronis Data Cloud 7.8 носи опростено консолидиране при публичните услуги на облаци, лесна поддръжка на Microsoft Office 365 работни натоварвания и нараснала организация при възобновяване от злополучие.
Acronis разгласи главно обновяване на платформата Acronis Data Cloud. Обновлението на Acronis Data Cloud 7.8 показва цялостна облак-до-облак Microsoft Office 365 отбрана, образуване на отбрана срещу бедствия, усилена рансъмуеър отбрана и блокчейн подсилена легализация на данни и решение за електронен автограф за снабдители на услуги.

Сред доставчиците на услуги, Acronis Data Cloud към този момент е прочут с поддържането на консолидиране на съществени функционалности с най-популярните платформи за хостинг автоматизация, Автоматизация за професионални услуги ( PSA) системи и Отдалечено наблюдаване и ръководство (RMM) принадлежности и предлага в детайли наблюдаване и докладване на услуги. Платформата оказва помощ на доставчиците на услуги елементарно да доведат новите услуги до пазара посредством съществуващата си инфраструктура на потребителско ръководство.
С днешното обновяване, Acronis включва и оповестеното преди консолидиране с Гугъл Cloud и Microsoft Azure Cloud Services, което следва тактиката на Acronis да отбрани всички данни, приложения и системи, до момента в който дава на потребителите цялостен надзор и еластичност на предпазените им данни
Чрез това консолидиране на съществени функционалности, доставчиците на услуги ще са способни да изпращат архиви до Гугъл Cloud Storage и Microsoft Azure Storage без да получават комплицирани настройка или култивиране на съглашение. Доставчиците на управнически услуги (Managed service providers – MSPs) ще са способни да имат ливъридж в центровете за данни на Гугъл и Azure единствено с едно кликване под съществуващия си контракт с Acronis. Интегрирането ще усъвършенства способността на сътрудниците и клиентите да избират хранилището и доставчика, който избират, до момента в който опростяват поддръжката на контракта за по-малки MSPs.


„ Всеки има потребност от кибер отбрана и ние ще я създадем лесна за продажба и потребление. Ние се вслушахме в отзивите на сътрудниците си и представихме нови функционалности, които вършат по-лесно за тях да посрещнат потребностите на клиентите си, “ споделя Джон Зани, Президент на Acronis.
„Има страхотна опция за доставчиците на услуги да изградят бизнес, посрещайки търсенето на разрастващия се пазар за кибер отбрана. Последното издание на платформата Acronis Data Cloud обезпечава набор от артикули, които доставчиците могат да употребяват, с цел да продават личния си обстоен списък, възобновяване след злополучие и отбрана от рансъмуеър решения,“ сподели Фил Гудуин, Директор изследвания, ръководство и отбрана на облачни данни на IDC.
Подобрения и нови функционалности
Acronis Data Cloud е станал по-лесен за приложимост, по-сигурен и по-ефективен за всички сътрудници и клиенти. Последното обновяване носи забележителна надеждност и усъвършенствания в представянето и следните нови функционалности:
Пълна Microsoft Office 365 отбрана.
Архив от облак до облак за Exchange Online, OneDrive for Business и SharePoint Online. Архивите се вършат непосредствено сред Microsoft и един от сигурните центрове за данни на облаци Acronis. Доставчиците на услуги са способни да изберат избрана страна и местонахождение на центъра за данни. С Acronis Backup Cloud, потребителите могат също да потърсят архива си, с цел да намерят и възстановят самостоятелни файлове или известия.


Организиране на възобновяване при бедствия
Това издание опростява и автоматизира комплицираните проекти за възобновяване при злополучие с runbook (компилация от рутинни процедури/операции). Новата runbook функционалност опростява и форсира срутва на голям брой машини към облачно място за възобновяване. То подсигурява, че системите се възвръщат в верния ред, с цел да се запазят взаимовръзките на приложенията на разнообразни машини.
Подсиленото засичане на рансъмуеър на Acronis Active Protection (Активна защита)
Acronis Active Protection следи зловредната активност, възспира съмнителното държание и автоматизирано възвръща развалени файлове. Това издание показва усъвършенствана машинна учаща технология за по-добро различаване на познати и непознати закани и понижава подправените позитиви. Новата версия също пази споделянията в мрежата и сменяемите устройства.
Acronis Notary Cloud
Нова услуга е показана в това издание, добавяйки към съществуващите Acronis Backup Cloud, Acronis Disaster Recovery Cloud и Acronis Files Cloud. Acronis Notary Cloud е услуга, основана на блокчейн за легализация на файлове, електронен автограф и потвърждаване на данни. Услугата основава неповторим цифров отпечатък за файловете и го съхранява в обществен блокчейн дневник, позволявайки самостоятелна валидация на достоверността и съществуването на файла в избран миг от време.
Доставка на физически данни
Потребителите в този момент могат да извършат първичното сийдване за списък по-бързо, спестявайки първия списък до локален хард драйв на клиента и тогава доставяйки го до център за данни на Acronis. Данните се криптират напълно, с цел да предотвратят неоторизиран достъп по време на прехвърлянето.
SAPAS – Петте вектора на кибер отбрана
С всяко укрепване, Acronis търси да адресира петте вектора на кибер отбрана – сигурност, достъп, дискретност, достоверност и сигурност (SAPAS) — което подсигурява, че Acronis Backup Cloud е елементарно, ефикасно и несъмнено решение, уместно за снабдители на услуги от всевъзможен размер.

Днешното обновяване не е изключение. Данните на клиентите са в даже по-голяма сигурност и по-достъпни с новите функционалности Acronis Disaster Recovery Cloud (Облак за възобновяване от бедствия), отбрана от облак до облак на Microsoft Office 365 работни натоварвания и консолидиране на Гугъл Cloud и Microsoft Azure варианти за предпазване. Добавката на Acronis Notary Cloud подсигурява, че потребителите могат елементарно да потвърдят достоверността на данните им. Плюс подсилената функционалност на Acronis Active Protection усилва сигурността на техните данни, приложения и системи.

За снабдители и консуматори на услуги, те също могат да завоюват от лекотата на приложимост, защото всички тези качества са ориентирани непосредствено посредством интуитивна подпора за ръководство, със изчерпателен отчет.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР