До края на годината се очаква FT да отвори още

...
До края на годината се очаква FT да отвори още
Коментари Харесай

Financial Times разширява екипа си в София

До края на годината се чака FT да отвори още 30 нови позиции в FT Specialist
Financial Times (FT), една от водещите и най-авторитетни бизнес новинарски организации в света, разгласи преместването на още един от основните си екипи по разработка на артикули и технологии FT Specialist в София. От края на месец май новото звено ще се обитава в софийския офис на FT, който публично отвори порти при започване на 2019 година

Портфолиото на FT Specialist включва редица добре познати марки като Investor Chronicle, fDi Intelligence и The Banker. Новият екип, основан в София, ще създава цифрови артикули и ще приготвя начинания за сполучливото им развиване.
До края на годината се чака FT да отвори още 30 нови позиции за софтуерни инженери, продуктови мениджъри, бизнес анализатори, продуктови дизайнери и други, които да се включат в екипа на FT Specialist в София.
В края на 2018 година FT реалокира главния си софтуерен екип FT Core, който поддържа базовите платформи и системи, движещи уеб страницата FT.com, в София. FT Core поддържа разнообразно портфолио от платформи, измежду които цифрови системи за абонамент, разпространяване на печатни издания и издание на наличие. На българския пазар FT работи взаимно със Xoomworks, английска консултантска компания, която спомага за създаване на оперативните процеси тук.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР