Новият достъпен модел на Samsung – Galaxy A10 ще бъде

...
Новият достъпен модел на Samsung – Galaxy A10 ще бъде
Коментари Харесай

Samsung Galaxy A10 - от юни в магазините на VIVACOM

Новият наличен модел на Samsung – Galaxy A10 ще бъде в комерсиалната мрежа и в онлайн магазина на VIVACOM от 01 юни. Традиционно за марката, устройството разполага с отлични работни характерности в комбиниране с прелъстителен дизайн.
Samsung Galaxy A10 разполага с 6.2 “  HD+ Инфинити-V екран,  резолюция от 1520х720 пиксела и съответствие от 19:9. Големият екран обезпечава на потребителите чудесно образно преживяване.

Моделът разполага с грациозен и изчистен дизайн в унисон с традициите на Samsung в региона на дизайна. И още – телефонът е ултра тъничък и стилен – една 7.9 мм., което подсигурява комфортен захват в ръката.

Бюджетното устройство е оборудвано с съществена камера с 13 МРи апертура f/1.9. Селфи камерата е 5МР с f/2.0 aпертура. Моделът прави ярки и детайлни фотоси при разнообразни условия на осветеност.

Galaxy A10 се отличава с мощна батерия – 3400mAh, благодарение на която потребителите могат да се насладят на още по-продължително време за игри, гледане на видеа и интензивности в обществените мрежи.

Samsung Galaxy A10 може да бъде открит в наследник и черен цвят, на цена от 8.98 лева на месец в композиция с тарифен проект със Smart L+.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР