Платформата за дистанционно управление предлага уникални функции за управление на

...
Платформата за дистанционно управление предлага уникални функции за управление на
Коментари Харесай

LG с нова версия на хотелския Pro: Centric Direct 3.0

Платформата за дистанционно управление предлага неповторими функционалности за ръководство на стаите, фокусирани върху тв приемника
LG показа нова версия на своята надеждна платформа за ръководство на тв приемниците в хотелите, Pro: Centric Direct 3.0. Това продължение се основава на сполучливите характерности на предишното, въвеждайки революционни нови функционалности, които да задвижат ръководството на хотелите вбъдеще. Системата от дълго време се употребява от хотелиерите за опростяване на връзката с гостите. Платформата е ситуирана към хотелската телевизия, като употребява дистанционно управление, с цел да предложи на гостите персонализирана информация и опция за връзка с рецепцията посредством тв приемниците в хотела. Pro: Centric 3.0 придвижва всичко това на идващото равнище.
Интернет на нещата
Тъй като гостите привикват да употребяват устройствата за интернет на нещата в личните си домове, доста хотели изпадат в обстановка, в която би трябвало да наваксват с потребностите на клиентите. LG Pro: Centric Direct 3.0 опростява процеса, като разрешава на гостите да управляват светлините, завесите и даже ключалките си посредством тв приемника в хотела.

Pro: Centric Direct 3.0 употребява известния Zigbee за консолидиране на IoT устройства в телевизионната система. Това значи, че мениджърите на хотелите могат да конфигурират и разпрострат отдалечено IoT настройките по стая или блок от стаи. Никоя друга система за ръководство на хотели не предлага вътрешно решение за интернет на нещата. С Pro: Centric Direct 3.0, хотелиерите не би трябвало да се борят с консолидираното на решения на трети страни. Телевизионната, управническата платформа и IoT интеграцията са част от едно елементарно конфигурирано решение.
Гласови команди
Много посетители ръководят дома си с команди на Сири, Алекса или Кортана. Pro: Centric Direct 3.0 разрешава на хотелиерите да предложат на своите посетители същото улеснение. Той идва с вградена система за гласови команди, която разрешава на гостите да управляват телевизионните и IoT устройства с техните думи. На гостите към този момент няма да им се постанова да търсят дистанционното управление, с цел да изключат тв приемника, до момента в който заспиват. Когато се разсънят, те могат да кажат на тв приемника да им покаже времето за деня или околните атракции. Най-хубавото е, че е локално заредено, което значи, че всичко се случва в тв приемника без достъп до облака. Данните са предпазени и системата е в сходство с европейските закони за дискретност.
Wifi за гостите и хотелиерите
Pro: Centric Direct 3.0 предлага функционалността SoftAP за опростяване на комплицирания, само че нужен бизнес за даване на wifi на стаите на гостите. Функцията SoftAP разрешава на тв приемниците на webOS да излъчват wifi мрежа. Съществуващите мрежи в обществените зони към този момент могат да разпрострат режима на свързване, който дава в допълнение покритие в стаите за посетители без спомагателни вложения в точките за достъп в стаята.

Не са нужни ретранслатори, с цел да обезпечат обособени VLAN мрежи, които оферират спомагателна сигурност както за хотела, по този начин и за гостите посредством изолирани мрежи за всяка стая. Чрез Pro: Centric Direct 3.0, хотелиерите могат да трансформират отдалечено паролата или името, да включат или изключат мрежата и да преценяват силата на канала. Те могат да създадат това и посредством контролера за достъп на разнообразни снабдители на хардуер за HSIA.
Подобряване на известни функционалности
В разгръщането на тези новаторски нови благоприятни условия, LG не подценява характерностите, които направиха Pro: Centric Direct известен. Той към момента има същото надеждно дистанционно управление и персонализация. Пълните HD шаблони към този момент са вградени, тъй че целият интерфейс е във full HD.

LG Pro: Centric Direct взе известна платформа и й даде потенциал, който никое друго решение не може да предложи. Това е най-стабилното, гъвкаво и рентабилно решение, налично за хотелиерите във връзка с RF и IP инфраструктурите. Смята се, че ще се дефинират трендовете в ръководството на хотели за години напред.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР