Пловдивчанин реши да покаже касова бележка с цената на пуканките

...
</TD
>Пловдивчанин реши да покаже касова бележка с цената на пуканките
Коментари Харесай

Киното излиза все по-солено: 9 лева за пуканки и 3,50 за малка вода, пловдивчанин показа касова бележка

Пловдивчанин реши да покаже касова записка с цената на пуканките и вода, която я закупил в кино, което се намира в един от моловете в Пловдив. Във фейсбук групата " Забелязано в Пловдив " е оповестена фотография на покупката, видя  Plovdiv24.bg.

Коментарите на пловдивчани са повече от ядосани, тъй като удоволствието да гледаш един филм излиза повече от солено. Ето за какво някои споделят, че прибягват до следния трик:

" Повечето неща си ги въвеждам извън ".

" Билетът е обаче 10 лева, оня ден бях на Наполеон ".

" Онзи ден и уикенд са разнообразни ценови дни ".

" После се чудят за какво залите са празни и хората гледат от " Замунда ".

" Не пазя киносалона, само че щом не ви задоволяват цените, има и други киносалони в Пловдив, в които цените са по-ниски и прожектират същите филми. Все отново това е в МОЛ ".

" Аз от преди четири години не виждам разлика в цената нито на пуканките, нито на водата. Който му е скъпо, да гледа кино лентата, без да яде. На никой не му светна, че заплащат за разчистване на залите ".

" В България не схващат, че един бизнес, с цел да е сполучлив, би трябвало да се разчита на огромен поток с естествена облага, а не вадене на души и след това, за какво банкрутират... Не може да продаваш минерална вода и пуканки с 600 % надценка и да ти върви бизнеса.. "

" Безумно! Никой не би трябвало да стъпва в киното и ще видите по какъв начин ще оправят цените. "

" Не е скъпо, парите са малко … "

" Че парите са малко това е реалност, само че цените са изкуствено повишени. Къде в другите страни в кината водата е 3.50 евро или пуканките са 10 евро? Тук не обръщам парите, а ги виждам като единица за сума. "

" Цените са високи естествено, само че кой Ви задължава да се " възползвате " от тях? Малка мин. вода може да си носите в джоб или дамска чанта. Другото е глезотия.. "

" Аман от тарикати. Какво като е мол. Пуканки със себестойност 1 лев ги продават за 9 лв.. Ама какво да вършат хората,детето като каже желая пуканки и купуват. "

" Вие с цел да ядете ли сте отишли или да гледате кино?! "

" А вие за какво не си вземете от магазина пуканки и вода и по този начин да отидете на кино? Всяко едно нещо може да си го направиш скъпо и може и да е на ниска цена. Както си го направиш. И също по този начин преди да си поръчаш нещо се пита за цена и в случай че ти е скъпо, не го взимаш ".

" Ходете на спектакъл. Пак е 50 лева за двама, само че си заслужава най-малко ".

" Това ястие в киното не мога да го схвана. Това не е сладкарница. А да не приказваме след това каква скотщина става. "

" Някой зорлен ли ви води там. Вие сами сте си ги предизвикали,така че не плачете. "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР