Огромен избор от смартфони с неустоими цени за безкрайно лятно

...
Огромен избор от смартфони с неустоими цени за безкрайно лятно
Коментари Харесай

Започва Happy week във VIVACOM с отстъпки до 150 лева

Огромен избор от смарт телефони с неустоими цени за безпределно лятно развлечение
Цели две седмици – от 14 до 30.06.2019 в това число, VIVACOM  предлага голямо многообразие на смарт телефони във всички ценови сегменти. В магазините на оператора, както и на уеб страницата www.vivacom.bg,  потребителите могат да създадат своя избор измежду отлични телефони на преференциални цени.
Само до края на юни клиентите могат да се снабдят с ново, лятно устройство с отстъпка до 150 лева
По време на промоцията се оферират три модела на Huawei – Mate 20 Pro e с цена 949.98 лева с тарифен проект Smart U. Тройна камера с изкуствен интелект и автоматизирани настройки по отношение на светлината и средата- опциите на апарата няма да оставят апатичен нито един познавач на фотографията. В допълнение е 24 MP селфи камера, която поддържа 3D сканиране и 3D emoji-та.
Освен съвършените фотоси, които прави, апаратът разполага и с мощна 4200 Mah батерия и новаторска функционалност за шерване на батерията- всичко това за безпределно лятно развлечение без ограничавания.
Най-добрият смарт телефон за 2018 година съгласно Европейската хардуерна асоциация – Huawei P20 Pro – идва с съвършена цена от 549.98 лева с тарифен проект Smart U. Дълготрайно забавление с видео, игри, музика и снимки- това дава обещание P20 Pro. Забавлението е обезпечено от тройната камера и огромния 6.1 ” OLED FHD+ екран.

Ярки, летни цветове и страсти цветове и отлични изображения предлага и P20 Lite. Само по време на актуалната промоция потребителите могат да го получат на цена 119.98 лева със същия тарифен проект. Освен с по-красив и модернизиран корпус, Huawei P20 lite е с огромен голям 5.84 ” FHD+ дисплей. Екранът е неповторимо ослепителен и контрастен  с FullView 2.0 технология.   P20 Lite разполага с 16MP селфи камера и 16MP + 2MP двойна съществена камера и употребява и технология за ребалансиране на светлината за още по- блестящо и контрастно изображение – отличен избор за запечатване на летните премеждие.
Перфектно съответствие сред цена и качество оферират и двата модела Motorola G7 Power и Motorola One. И двата са с цена  89.98 лева с тарифен проект Smart U.
Не е за изпускане офертата на Nokia 9 – на цена 669.98 лева с  тарифен проект Smart U потребителите получават уред с 5,99 ” безрамков екран pOLED QHD с резолюция 2K. Технологията PureDisplay основава действителни цветове и усъвършенствана видимост при директна осветеност. Петте 12 MP камери се сплотяват в съвършен унисон и оферират 10 пъти повече светлина от индивидуален датчик за цвят. Резултатите – фотоси с превъзходен  обсег, в които са уловени всеки подробност и текстура,   дълбочина на фрагмента и ярки, действителни цветове.
На разположение на клиентите са и две устройства на Samsung. Note 9 се предлага с безжично зарядно на цена 969.98 лева и тарифен проект.
Samsung Note 9 е съвършеният избор за всички, които желаят да съчетаят лятната отмора с работата. Големият 6,4 “ екран прави потреблението му щадящо за очите.  Смартфонът е оборудван с химикалка S Pen и мощна Bluetooth технология, което разрешава да се управлява камерата, презентациите и приложенията с натискане на бутона, без допиране на телефона. Pисуването, воденето на бележки и изпращането на известия онлайн става интуитивно и естествено. В допълнение моделът разполага с повече място за предпазване и  мощна 4000mAh батерия, която устоя през целия ден с едно зареждане.

И още едно чудесно предложение – Galaxy A9 коства 479.98 лева Любителите на фотосите ще оценят високо опциите на четирите задни камери, и функционалността за рационализиране на снимките  посредством усъвършенстване на сцените и разкриване на недостатъци. Големият  6,3″ Full HD+ инфинити дисплей със съответствие 18.5:9 и съраунд тон Dolby Atmos вършат преживяването още по- наситено. Всичко това – в композиция с грациозен и ергономичен дизайн  за още по- удобна работа.

Разнообразието от устройства се добавя от Xiaomi MI A2 Lite с цена 69.98 лева и същия тарифен проект. Свободата на потреблението се подсигурява от батерията е с 4000mAh потенциал, която разрешава потребление на смарт телефона през целия ден. Устройството възпроизвежда а музика до 34 часа или повиквания до 19.5 часа с едно зареждане. Моделът поддържа две SIM карти по едно и също време и спомагателна памет до 256 GB.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР