Преди месец Motorola представи новия motorola one vision: устройство, създадено

...
Преди месец Motorola представи новия motorola one vision: устройство, създадено
Коментари Харесай

motorola one vision: стилен, сигурен и защитен

Преди месец Motorola показа новия motorola one vision: устройство, основано от марката, на която потребителите имат доверие и асоциират с присъщ хардуер и пионерските нововъведения по пътя на 90-годишната си история. Най-новото предложение на компанията е съвършена композиция от моден дизайн и новаторска мобилна технология,  с обезпечена сигурност, предоставена от Android One.

Какво в действителност значи да имате Android One телефон? Казано в резюме – разполагате с това, което желаете! Ще имате достъп до всичко, от което се нуждаете – възобновяване до две съществени актуализации на Android OS, обезпечени месечни ъпдейти за сигурност в продължение на три години, колаборация с Гугъл Assistant и Гугъл Play Protect и никакви авансово изтеглени приложения на външни производители. Можете да бъдете изцяло спокойни, че във всеки един миг притежавате най-сигурната версия на Android.
Защитата на персоналните данни в наши дни е от изключителна значимост, защото непрестанно е злоупотребявано с нея
Чрез партньорството си с Гугъл, motorola one vision надскача софтуерните условия и дава обезпечени месечни актуализации за сигурност в продължение на три години. По този метод потребителите ще бъдат предпазени от софтуерни уязвимости. Благодарение на опростения интерфейс на Android™ 9 Pie, всичко е извънредно елементарно за навигация.

Android One дава на потребителите си достъп до нови функционалности с всяка една актуализация. И без значение от броя на новите устройства, които предстоят да бъдат показани, motorola one vision сигурно ще разполага с всички най-нови функционалности.

motorola one vision дава опция на потребителите да употребяват новаторски решения, предоставени от Android, като Гугъл Assistant и Digital Wellbeing.  Digital Wellbeing е потребна функционалност, благодарение на която потребителите ще могат да се концентрират върху значимите неща, посредством изключване на връзката за да бъде избегнато отклоняването от отговорностите денем.

motorola one vision е разполагаем на нашия пазар във Technopolis и LES на целесъобразна цена от 599 лева на свободна продажба и извънредно във Виваком с абонаментен проект от 349.98 лева или 17.98 лева на месец.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР