Новата 30-годишна приятелка на бившия италиански премиер Силвио Берлускони Мария

...
Новата 30-годишна приятелка на бившия италиански премиер Силвио Берлускони Мария
Коментари Харесай

Новата на Берлускони си татуира инициалите му

Новата 30-годишна другарка на някогашния италиански министър председател Силвио Берлускони Мария Фашина била толкоз влюбена в него, че си татуирала неговите букви върху тялото си, написа в. " Дейли мейл ", представен от Българска телеграфна агенция.

ВИЖ ОЩЕ: 34-годишната Франческа към този момент е остаряла за Берлускони

Красивата русокоска била фенка на партията " Форца Италия " на 83-годишния политик и се срещнала с него до момента в който работела като пиар на футболния клуб " Милан ".

Силвио Берлускони се раздели с младата си 34-годишна другарка Франческа Паскале и към този момент се радва на нова. Според осведомени тя неотдавна спечелила сърцето на влюбчивия Силвио, като му изпращала буйни писма. Така се зародил пламъкът сред двамата и Берлускони загърби Франческа, с която беше от 12 години.

Фашина е родена в Южната част на Италия и е приключила литература и философия в римския университет " Сапиенца ". От 2018 година е народен представител от " Форца Италия " в Долната камара на италианския парламент. Още като студентка Фашина става супер почитател на " Милан " и на неговия притежател - Берлускони, с който има постоянни контакти. Изглежда точно тогава тя си татуира буквите му SB.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР