Новак Джокович успокои своите фенове след вчерашния инцидент, който претърпя.

...
Новак Джокович успокои своите фенове след вчерашния инцидент, който претърпя.
Коментари Харесай

Това беше инцидент и ще се видим в неделя: Джокович с първи думи след удара с бутилка

Новак Джокович успокои своите почитатели след вчерашния случай, който претърпя. Световният номер едно скоропостижно се оправи със съпротивата на Корентен Муте в първия кръг от Мастърса в Рим и мина към раздаването на подписи, което обаче не мина съгласно плануваното. Сърбинът беше ударен по главата от алуминиева бутилка, откакто тя беше изпаднала от раницата на един от феновете на корта, а това накара Джокович да се строполи на земята и да се хване за тила.

Организаторите пък се погрижиха 24-кратният " мейджър " притежател да посети медицинския център на шампионата по най-бързия вероятен метод, като лекарите са му дали нужните лекарства, с цел да спрат гаденото, което тенистът е изпитал и също така са почистили кръвта от главата му. Впоследствие сърбинът незабавно е поел към хотела, в който е настанен и е прекарал точно там нощта, а ето и какво написа той преди няколко часа в обществените медии:

" Благодаря на всички за загрижените известия! Това беше случай и се усещам отлично, до момента в който си почивам в хотела с пакет лед. Ще се забележим в неделя! " - приключва поста на 6-кратния първенец в италианската столица, който явно е изцяло подготвен да продължи присъединяване си в шампионата.

Thank you for the messages of concern. This was an accident and I am fine resting at the hotel with an ice pack. See you all on Sunday.
— Novak Djokovic (@DjokerNole)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР