Нова версия се появи за убийството на 32-годишната Кристина, чието

...
Нова версия се появи за убийството на 32-годишната Кристина, чието
Коментари Харесай

От кого се е страхувала Кристина? Нова версия за убийството

Нова версия се появи за убийството на 32-годишната Кристина, чието тяло бе открито в багажник на кола. 

За жестокото деяние бе упрекнат 34-годишния Калоян Каймакчийски, който бе задържан в колата му, до момента в който пътува с жена, показала се пред служителите на реда като военна.
-->
Той живее в блок в столичния квартал Люлин. Утре съдът ще гледа мярката му.

Калоян е някогашен другар на Кристина.

Съседи настояват, че са го виждали с разнообразни дами и се е карал постоянно с приятелките си. Други описват, че в последно време Калоян съжителствал с жена, която ходела облечена с военни облекла.

Една от версиите е, че убийството е осъществено с револвера на дамата, прецизира bTV.

 Гореща версия: Криси е била убита от Калоян с револвера на жена в униформа, каква му е тя ВИДЕО

По думите на поданици в село Черньово, кметицата е майка на обвинения.

Съседи в селото дефинират фамилията на Калоян като положително.

„ Аз не съм го виждал от 5 години, тъй като като младеж идваше тук. Идвал е при мен.

Има един манастир - на палатка вървят с групата, седят по два, три дни, чистят, оправят работите и си потеглят.

Чух, че има жилище в София. Не ми се има вяра, той не е бил пийнал, раздразним, нито бунтовник. Бащата е пенсионер като мен “, споделя Ангел Галев от село Черньово.

Срещу 34-годишния мъж, който към този момент е осъждан за закани за ликвидиране към друга някогашна негова другарка и палеж на автомобил, прокуратурата повдигна обвиняване в преднамерено ликвидиране.

С 2 патрона в тялото е била убита в София Кристина Атанасова. 

Жената е убита евентуално на 3 април. Убиецът я натъпкал в багажника на колата и го е запечатал с пяна.

Тя е била оповестена за търсене на идващия ден. По непотвърдена информация Калоян я издебнал преди служебно пътешестване. След като я умъртвил, натоварил тялото в багажника на кола, която не е негова и я зарязал пред сервиз в София. Самият револвер мъжът взел от собствен непосредствен.

Убитата жена се страхувала за живота си, оставила записка с име.

Кристина е търсила помощ от неправителствени организации, преди да бъде убита, само че не е подавала сигнали в Министерство на вътрешните работи. 

Кристина и арестуваният за престъплението Калоян се разделели преди към 5 години. Това споделя другар на мъжа. Именно в сервиза на Георги Трендафилов е открит автомобила, в чийто багажник е бил натрупа на дамата, написа ТрафикНюз.

Трендафилов описа, че се е свързал с него преди няколко дни, когато го е уведомил, че ще остави автомобила на паркинг. Не е имало обаче съмнения за осъщественото тежко закононарушение.

„ Познавам Калоян от към 18 години. По нищо не личеше, че може да извърши такова нещо. Казах го и на служителите на реда “, описа пред БТВ Трендафилов.

Кристина и Калоян работили в един мобилен оператор. Предполага, че са поддържали колегиални връзки. Първоначално, до момента в който още е бил обиден от раздялата, Калоян споменавал Кристина, само че от дълго време е спрял да мисли за нея. След това е имал и други връзки.

„ Тя има дете от различен мъж “, допълни Трендафилов. Той не може да си изясни за какво убитата е оставила записка, че е била унизена от Калоян.

„ Вероятно доста ловко е криел всичко това “, добави неговият другар.

Георги дефинира Калоян като леко експлозивен, само че добър другар, който постоянно бил подготвен да помогне. 

Надежда Иванова познава Кристина от дете. Описва я като тиха. Има и малко дете.

" Аз съм някогашна детска учителка. Тя беше в моята група. Прилично дете. Те са малко затворени съседите, само че сме в положителни връзки. Никакви проблеми ", споделя Надежда.

„ Те са били в близки връзки и това е главната версия. Възникнало е несъгласия, което е довело до убийството “, изясни основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров.

Полицията намира и персоналния автомобил на дамата, където са открити документите ѝ, портфейл, както и други персонални движимости.

 

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР