Нова милионерска любов завъртя миньончето на попфолка Мария. Чалга легендата

...
Нова милионерска любов завъртя миньончето на попфолка Мария. Чалга легендата
Коментари Харесай

Мария с нова милионерска любов

Нова милионерска обич завъртя миньончето на попфолка Мария. Чалга легендата до неотдавна оставяше слуховете за хипотетичната ѝ връзка да се въртят, без да има доказателство за тях. Е, Мария към този момент призна със фотография наличието на следващия богат ухажор в живота ѝ.

„ Моята обич “, това написа брюнетката под кадър в обществените мрежи, на който се вижда нейната ръка, нежно обхваната от мъжка длан. От фотографията излиза наяве, че загадъчната половинка на певицата има афинитет към тузарски часовници. Според специалисти аксесоарите на ръцете на влюбените гълъбчета надвишават цената на десетдневна почивка на едно четиричленно семейство.

Самоличността на богатото гадже на Отварачката към този момент остава в загадка, само че най-върлите ѝ почитатели са сигурни, че скоро тя ще покаже кой е избраникът ѝ. Зaceгa Мария се задоволява единствено с мненията под фотосите, от които се леят пожелания за благополучен фамилен живот и безоблачна обич.

Не липсват и хейтърски излияния, които се въртят към избора на попфолк певицата да си намира единствено извънредно богати мъже, написа „ България Днес “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР